ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Akciók
Okosmobil-akció: keresett nagyképűség A legtöbben 4,5–5,5 hüvelyk átlójú kijelzővel szerelt okostelefont keresnek, vásárolnak a Telenornál. Az igényt kielégítendő, a szolgáltató szeptember 22-től egy héten át különleges akcióval reagál a vásárlói igényekre. Szeptember utolsó napjáig a ötféle nagyképernyős mobilt kínál kellemes kedvezménnyel a "kék" szolgáltató.
Internet-világnap: kikapcsolt adatforgalom-számlálók Az internet mai világnapjának üzenete (immár 2002 óta), hogy a minden ember részesüljön a világháló áldásaiból. Éppen ezért május 18-án, ezen a jeles napon a Telenor minden ügyfele ingyen használhatja a Hipernet-hálózatot, továbbá – akinek módjában áll – a szolgáltató MyTV-jén, kedvcsináló gyanánt, ugyancsak ingyen megtekinthet három tévésorozatot. 
Három napig korlátlan Hipernet December 24–25–26-án korlátlan Hipernet-hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.
A húszéves Telenor karácsonyi ajándékai hangversennyel Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet-csomagokkal, okostelefon-ajánlatokkal, valamint az iPhone 6-tal készül.
Direkt fél áron Fél évig, fél áron kedvezményes előfizetői kampányba kezdett ma az UPC Direct. A műholdas szolgáltató Direct Medium és Direct+ csatornacsomagjai csak smart kártyával, valamint smart kártyával és mediaboxszal is megrendelhetőek, és mindkettő esetében érvényes a kedvezmény. A SuperPak csomagra smart kártya és DVR mediabox konstrukcióban fizethetnek elő az ügyfelek fél évig fél áron. Emellett a műsorfelvétel funkciót kínáló Direct DVR, a 11 HD csatornát tartalmazó Direct HD és a 2 mozicsatornás FilmBox Pak prémiumcsomagok is fél áron élvezhetők fél éven át. A hat hónap leteltével természetesen a teljes árat (az addiginak a kétszeresét) számlázza a szolgáltató.
Ajándék mobilinternet a kártyásoknak A Telenor teljesen újragondolta feltöltőkártyás ajánlatait, amelyek augusztus 14-től minden meglévő és új kártyás ügyfél számára jutalmat kínálnak tarifacsomagtól függetlenül. Egyedüli mobilszolgáltatóként a feltöltés összegétől függetlenül, a használók három telenoros családtagjukat, barátjukat kedvező percdíjjal hívhatják belföldön, ráadásul itthon felhasználható extra adatkeretet is kapnak a rendszeres feltöltésért cserébe.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >