Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2019. július 24. Az év 205. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737661. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Teljes körű megoldást kínál a Cisco és az EMC a tároló-konszolidációra

Infovilág
OEM-szerződés kidolgozásában is megállapodott az EMC és a Cisco. Ezentúl a Cisco forgalmazhatja az EMC NS sorozatú, illetve integrált NAS-megoldásait, melyekhez támogatást is nyújt. A hálózati adattároló-megoldásokat a Cisco a nemrégiben bemutatott Cisco File Engine termékkel együtt kínálja, ideális megoldáscsomagként a vállalatoknak a WAN alapú tároló-konszolidációhoz. Az integrált megoldást a Cisco közvetlenül, illetve nemzetközi partnerhálózatán keresztül fogja értékesíteni és támogatni.

A Cisco jelenleg kínált fiókirodai megoldásai kiterjednek az adathálózatok, az adatbiztonság, a vezeték nélküli eszközök, a hangátvitel, valamint a hálózati gyorsító-tárazás és proxy-szolgáltatások területére. Kiegészítésként kínálja a Cisco a nyílt szabványú, a WAFS technológián alapuló File Engine sorozatot. A WAFS technológiának köszönhetően a távoli telephelyekről is LAN-sebességgel és teljesítménnyel érhetők el a központilag tárolt fájlok.

Az EMC piacvezető vállalati NAS-megoldásai a nagyteljesítményű Celerra hálózati szervert és a dedikált EMC CLARiiON hálózati tároló rendszert párosítva kínálnak komoly teljesítményű, egyszerűen használható és magas rendelkezésre állású hálózati adattárolást. Az EMC NS500 sorozat gazdaságos, nagyfokú rendelkezésre állást nyújtó rendszer, amely egyszerűsített NAS-felügyeletet és beépített hálózati adattárolót tartalmaz. Az EMC NS700 sorozat rendkívül rugalmasan méretezhető, integrált NAS-rendszer dedikált hálózati tároló rendszerrel. Mindkettő egy- és kétszeres EMC Data Mover konfigurációban kapható, és vagy Fibre Channel, vagy ATA lemezmeghajtókkal használható.

A Cisco integrált megoldásával a rendszergazdák kihasználhatják a központi erőforrások előnyeit a biztonsági mentés és visszaállítás területén, és így jobban védhetik a helyi adatokat. A központi felügyelet emellett a vállalat minden telephelyén és kirendeltségén csökkenthetők az adatkezelés adminisztrációs költségeit. A megoldás további előnye, hogy az ügyfél a megoldáshoz „egy kézből” kapja a támogatást, szervizt és egyéb szolgáltatásokat.

Címkék