Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2019. június 19. Az év 170. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737626. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Formatervezési díjat nyert a Logitech két egere

Infovilág
A Logitech MX610 vezeték nélküli lézeregere és az ugyancsak vezeték nélküli LX7 optikai egere elnyerte a kiemelkedően jó minőségért és innovatív formatervezésért járó 2006-i „red dot” kitüntetést. 1955 óta az Észak-Rajna–Vesztfáliai Design Zentrum (Essen) évente kiválasztja a legkiemelkedőbb minőségű és tervezésű termékeket. Több, mint ötezer jelöltjével a „red dot” tervezési díj a világ egyik legnagyobb és legismertebb ipari tervezői kitüntetése. A nyertes termékeket külön kiállításon mutatják be, legközelebb június 27–július 23. között az esseni „red dot” formatervezési múzeumban.

A Logitech MX610 nem egyutas egér, mivel a számítógéptől érkező jeleket is tudja fogadni. E képessége lehetővé teszi, hogy az egér érzékelje, amikor a számítógép kikapcsolódik, és ezután saját magát is kikapcsolja, ezzel megnövelve az üzemidejét. Beépített jelzőfényeivel az egér tájékoztatja felhasználóját, ha annak elektronikus levele vagy szöveges üzenete érkezik, vagy ha az egér elemei kimerülőben vannak.

Az LX7 jelű vezeték nélküli optikai egér egyaránt alkalmas jobb- és balkezes használatra. Ezért formája homokórára emlékeztet. Az egéren puha, gumis felületek segítik a kellemes fogást. A termék metálkék és zongorafekete, illetve grafitszürke és zongorafekete színezésben kapható. A vezeték nélküli használatot megkönnyíti, hogy az egér elem-élettartama csaknem nyolc hónap, és egy miniatűr plug-and-play USB-vevőállomással csatlakozik a számítógépre.

Címkék