Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2019. július 15. Az év 196. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737652. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Öt formatervezési díjat nyert az Epson

Öt formatervezési díjat nyert az Epson
Infovilág
A P-5000 multimédiatároló-megjelenítő a professzionális fotósok számára készült, JPEG és RAW formátumú képeik megtekintéséhez és tárolásához. Az Epson a világ első négyszínű szűrőjét használja a négyhüvelykes Photo Fine Ultra LCD képernyőben. Az Epson P-5000-ben egy 80 gigabájtos merevlemez található, amelyen akár 4500 fájl tárolható RAW formátumban. A böngésző funkcióval könnyen és gyorsan kikereshetők a kívánt fotók. A P-5000 karcsú, mégis erős fekete házával tartós és könnyedén ellenáll a külső behatásoknak.

A Perfection V10 lapolvasó A4-es méretű készülék az otthoni, kezdő használók számára. Az USB 2.0 Hi-Speed-kapcsolat és az Epson Superior Matrix CCD technológia garantálja a gyors beolvasást.

Az EMP-6100 az Epson 3LCD technológiáját alkalmazó, megbízható és egyszerűen kezelhető üzleti kivetítő. Az új, beépített hibamegelőző rendszer és az Epson Easy MP rendszerfigyelő technológia révén igen egyszerű a termék karbantartása.

A PictureMate PM 240 10×15 centiméteres fotók kényelmes és egyszerű otthoni nyomtatását teszi lehetővé. A 2,5 hüvelykes képernyőn megtekinthetők és módosíthatók a képek, az Epson Advanced Variable Sized Droplet (AVDST) technológiája révén igen gyorsan nyomtat.

A nagyforgalmú értékesítési környezethez szánt TM-T88IV hőnyomtató negyedével gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé, mint elődje, ráadásul mindezt két színben. Kis mérete és áttervezett háza ideálissá teszi a nagy forgalmú kereskedelmi és vendéglátóipari környezetekben.

Címkék