Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2019. július 23. Az év 204. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737660. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Új névvel, gazdag kínálattal 11. éve a CeBIT-en az Aquis

Infovilág
Az Aquis Informatika Zrt. azon ritka magyar informatikai vállalatok közé tartozik, amely már több mint egy évtizede – hagyományosan a legnagyobb magyar standon – mutatja be termékeit a CeBIT-világkiállításon. Ez alkalommal, a már ismert infokioszk- és ügyfélhívó-rendszerei mellett több újdonsággal is szolgál a cég a vásárra látogatók számára.

Az Aquis standján az előző években bemutatott termékek mellett főleg az egészségügyi és a közlekedési ágazat számára fejlesztett olyan kioszkjai tekinthetők meg először, mint pl. a multimédiás alkalmazásokhoz ajánlott, óriás képernyős „Big Touch”. Ugyanott látható az elegáns kivitelű, üveg felületű „Glassy”, és az ergonomikus kialakítású, mozgáskorlátozottak számára is használható és e-ügyintézésre ajánlott „e-Point”.

A virtuális menetjegyiroda összes funkcióját magában foglalja a „TicketLine”, és hogy a bankig se kelljen elfáradnia az ügyfélnek, az Aquis kifejlesztette a Hannoverben kiállított, széles körű banki szolgáltatásokat nyújtó „BankPoint”-ot is.

Dobozi Péter, a cég vezérigazgatója elmondta: „Regionális fejlődésünk megalapozásához nagyszerű színtér az idei CeBIT, ahol ismét óriási az érdeklődés a termékeink iránt. Jellemzően jó kapcsolatokat ápolunk és teremtünk külföldi ügyfelekkel és partnerekkel, és ezek nagyszerű alapot teremthetnek egy nemzetközi hálózat kiépítéséhez is”.

Miként az Infovilág is hírül adta: az idén márciustól új névvel, stratégiát és arculatot váltva, új pályáján halad tovább az Aquis Informatika Zrt., megtisztítva termékkínálatát, súlyt fektetve az exportra és a külföldi terjeszkedésre. A vállalat célja: két éven belül bejutni a tőzsdére.

Címkék