Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2019. július 21. Az év 202. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737658. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Négy formatervezési díj a Logitech multimédia-újdonságainak

Négy formatervezési díj a Logitech multimédia-újdonságainak
Infovilág
A Wireless DJ Music Systemmel digitális zenék könnyűszerrel eljuttathatók a számítógépről a hifi-toronyhoz vagy bármilyen más multimédiás hangszóró-rendszerhez. A Wireless DJ egy átlátható, három elemből álló rendszer, ami a plug-and-play egyszerűségét a digitális zene tisztaságával ötvözi, emellett számos, számítógépes zenei formátum lejátszására alkalmas. Működik például MP3, iTunes® (AAC) vagy WMA fájlokkal, valamint internetes rádióadásokkal is. A hozzá tartozó elegáns Wireless DJ távirányító – kék háttérvilágítású folyadékkristályos kijelzőjével (LCD) és mechanikus görgetőkerekével – egyszerűsíti az eligazodást a zenei gyűjteményben.

A Logitech Harmony 1000 univerzális távirányító a cég díjnyertes Harmony termékcsaládjának legkiválóbb tagja. A Harmony a legnépszerűbb univerzális távirányító márka az Egyesült Államokban és egyre keresettebb Európában is. A távirányítóval könnyedén vezérelhető a házimozi rendszer minden egyes alkotóeleme: a videó, a dvd-lejátszó, a nagy felbontású televízió és még számos más háztartási eszköz is. A tnyérbe simuló, színes kijelző egyetlen érintésével aktiválható a teljes digitális arzenál.

A Logitech Z-10 interaktív, 2.0 csatornás hangszóró-rendszer merészen új formája megváltoztatja a számítógépes hangszórókról kialakított képet. Háttérvilágítású LCD kijelzőjén figyelemmel kísérhetők a digitális zeneszámok adatai, leolvasható a pontos idő és a pillanatnyi hangerő. Az USB-kapcsolatnak és a szoftvernek köszönhetően a Z-10 meg tudja mutatni a kedvenc médialejátszó zenei adatait, legyen az akár az iTunes, a Windows Media Player, a Winamp vagy a Musicmatch. Érintőlapos vezérlőpultjával a Z-10 minden beállítása gyerekjáték.

Az AudioStation iPod hangszóró-rendszer – kompakt, egy darabos sztereó hangszóró-rendszer, beépített rádióvevővel – bármilyen helyiséget digitális koncertteremmé varázsol. A hangszórók tiszta, erőteljes és nagy dinamikatartományú hangzást adnak – egészen a padlórengető basszusoktól a precíz magasfrekvenciákig. Az AudioStation kezelőfelületén nincsenek gombok: minden érintésre történik, így az eszköz felülete letisztult marad. Bekapcsolásakor apró LED-ek világítják meg az érintőlapos vezérlőpultot, és innen kezdve az ujjak érintésével állíthatók be a hangerő, a rádióállomások , és egyszerű az átkapcsolás iPod bemenetről valami másra.

Címkék