Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2019. augusztus 25. Az év 237. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737693. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az Invitel feloldotta a sebességkorlátozást az internetes szupersztrádán

Az Invitel feloldotta a sebességkorlátozást az internetes szupersztrádán
Infovilág

A fogyasztói igényeket szem előtt tartva és a használói szokásokhoz igazodva, Invitelék három csomagot alakítottak ki: az 1, illetve az 5 gigabájt adatmennyiség letöltését lehetővé tevő „Rajt” és „Tempó”, valamint az abszolút szabadságot kínáló korlátlan „Turbó” csomagot.

A Rajt csomag megoldás azoknak, akik az internetet főleg levelezésre használják, így a letöltési igényük alacsony. Ezzel a csomaggal ugyanakkor nem kell lemondaniuk a gyorsaság kényelméről, az 1 GB ráadásul bőven kimeríti a levelezéshez szükséges letöltési adatmennyiséget. Jó választás ez azoknak, akik elsősorban a munkahelyükön, az iskolában használják a netet, de szeretnék, hogy otthon is bármikor utána tudjanak nézni az interneten egy-egy őket érdeklő információnak, például a menetrendnek, a tévéműsornak, vagy csak el tudjanak küldeni egy fontos e-mailt.

Az is túllépheti a keretét egy-egy film letöltésével vagy gyakoribb használattal, aki a „Rajtot” választja. Az 1 gigabájtos limit túllépése után zsebpénzbarát egységárért további gigák tölthetők le. Az Invitel a fogyasztók védelmére meghatározta az egyes csomagoknál maximálisan fizetendő díjat. Akik tehát magasabb fokozatra váltanak, bármennyivel lépik is túl a keretüket, a legolcsóbb csomag előfizetőiként a havi díjon felül legföljebb 7 gigányi letöltésért kell fizetniük.

Ha tartósan megnövekedett egy előfizető adatforgalmi igénye, érdemes az 5 gigás, vagy a korlátlan csomagra váltani. Az előfizetők a szerződéskötéskor az Inviteltől nemcsak 3 e-mail címet kapnak, hanem egy virtuális légzsákot is, azaz vírusirtó szoftvert, amely azt szolgálja, hogy az internetes száguldás ne csak élvezetes, de biztonságos és zavartalan is legyen.

Szupergyors digitális sztráda Ázsia és Európa között

Címkék