Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2019. július 15. Az év 196. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737652. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Új szolgáltatást kínál az Adecco

Új szolgáltatást kínál az Adecco
Infovilág

A HR-szolgáltató új üzletág kizárólag irodai alkalmazottakra figyel, beosztotti vagy vezetői munkakörbe keres munkaerőt vagy szakirányú végzettségű alkalmazottat. A sajátos toborzói szaktudást igénylő iroda felállítását az indokolta, hogy mindazon jelöltkeresési és felvételiztetési tudást, tapasztalatot, amelyet az anyavállalat e területen felhalmozott, egyetlen üzletág fogja össze.

Az új Office iroda munkatársaihoz jelenleg a legtöbb megkeresés ügyfélszolgálati munkatársra, adatrögzítésre, call centeres és recepciós pozícióra érkezik, de ugyanúgy állandó a kereslet megbízható vezetői asszisztensre, könyvelőre vagy logisztikus és értékesítő kollégára is. A megfelelő jelölteket egy olyan Office-adatbázisba veszik föl, melyen keresztül a későbbiekben a minőségi, kipróbált munkavállalók életútja is követhető, amely a tapasztalatok szerint esetenként akár kilencven százalékos megfelelési arányt eredményez.

Vég Ottó, az Adecco magyarországi ügyvezető igazgatója szerint fontos, hogy ne csupán folyamatos munkalehetőséget kínáljon a cég, hanem a megnövekedett munkáltatói igényeknek megfelelően folyamatos legyen a képzés és a szaktanácsadás.

Az Adecco Magyarország Kft. húsz éve van jelen hazánkban, piacvezető globális anyavállalata pedig ötven év legjobb gyakorlatait és tesztjeit kínálja a munkaerő-kereséshez. Az új Office-szolgáltatás célja, hogy olyan szakképzett és gyakorlott irodai munkatársakat biztosítson minden szinten, akik nemcsak hosszabb távra, de akár ideiglenesen egy évre vagy csak egy hétre, szabadságolási időszakára is biztonsággal vehetik át a munkát.

Címkék