Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2019. július 23. Az év 204. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737660. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

CDSYS-sikerek az adatszivárgás megelőzésében

Infovilág

„Mindenki számára nyilvánvaló, hogy az adatok védelmét tekintve a pénzügyi ágazat a legérzékenyebb és egyben legóvatosabb is, így ott nélkülözhetetlenek a teljes körű, hatékony és megbízható megoldások. A CDSYS nagy tapasztalattal rendelkezik az IT-biztonsági rendszerek bevezetésében, legyen szó adatszivárgás elleni védelemről vagy identity managementről, így megfelelő megoldást tudunk nyújtani az adatvesztésre a legérzékenyebb szektorokban is – mondta el Egerszegi Krisztián, a CDSYS ügyvezető igazgatója. –  Nagyon örülünk, hogy két új ügyfelünk, a CIB Bank és a Fundamenta is a CDSYS-t választotta az IT biztonsági problémák megelőzésére.

„A Symantec éves biztonsági jelentése alapján majdnem megkettőződött a regisztrált támadások száma, és a mobil eszközök elterjedésével párhuzamosan pedig az okostelefonokat, táblagépeket célzó rosszindulatú támadások is elszaporodtak. A biztonság, és az adatszivárgás elleni védelem szerepe így felértékelődött. Ezért is van szükség a specializált tudással és helyi piaci ismeretekkel rendelkező partnerekre. A CDSYS eredménye és minősítése garancia ügyfeleinek, hogy megfelelő szakértelemmel rendelkezik megoldásaink bevezetéséhez” – jelentette ki Teasdale Harold, a Symantec magyarországi igazgatója.

Tavaly márciustól kezdve kizárólagosan a CDSYS értékesíti a VeriSign tanúsítványokat Magyarországon. A megállapodásnak köszönhetően a vállalatok adminisztrációs munkafolyamatait magyar nyelvű regisztrációs támogatás és hazai számlázás egyszerűsíti. A VeriSign Seal az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márka a piacon, több mint százezer weboldal használja – majdnem hatszor annyi, mint az utána következő vetélytársáét. Az SSL-tanúsítványok ma különösen fontosak az online felületeket használó vállalatok, szervezetek számára. Ez megmutatkozik a weboldal-forgalom növekedésében is: az rsEdge, inc. felmérése szerint az Extended Validation (EV) SSL zöld csíkjának jelenléte a vállalat weboldalán jól kimutatható, pozitív hatással van az internetes kereskedelemre, mivel a felhasználók azonnal felismerik, hogy az oldal törvényes és biztonságos.

A Symantec 2011 őszén jelentette be, hogy elsőként ad ki táblagépekre szánt DLP-védelmi megoldást. A vállalatok működésében egyre nagyobb szerepet töltenek be a különféle mobileszközök mint végpontok, ezért vált szükségessé a felmerülő biztonsági kockázatokra megoldást kínáló tartalom-alapú DLP védelem megtervezése. A DLP for Tablets már elérhető – további platformokra pedig fejlesztés alatt van –, és bevezetésében a CDSYS szakemberei felkészülten állnak rendelkezésre.

Az idei év egyik komoly eredménye volt, hogy a CDSYS kapta az első és jelenleg egyetlen Oracle Identity Administration and Analytics (IDM) specializált partneri címet Magyarországon. A CDSYS az idén is a legmagasabb Symantec Platina partneri szint birtokosa, és a Magyarországon elsőként megszerzett Symantec DLP specializációját kiegészítette az Enterprise Security specializációval is. 

Bővebben itt.

Címkék