Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2019. június 24. Az év 175. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737631. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kézre álló, minden egyben számítógépek, helytakarékos nyomtatók

Kézre álló, minden egyben számítógépek, helytakarékos nyomtatók
Infovilág

HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC.A HP bemutatta legújabb asztali géptornyát, új monitorjait, valamint a notebookok minden funkcióját ellátó Split x2 hibrid gépét, amely levehető képernyőjének köszönhetően táblagépként is használható. A nyomtatókínálat is bővül a használói igényekhez könnyen alkalmazkodó, árra érzékeny fogyasztóknak szánt gépekkel. 

A HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC és a HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC 10 pontos érintésérzékeléssel, valamint forradalmi illesztési megoldással különösen kényelmesen használható.

A HP kutatása szerint az érintőképernyőt használók többsége az összes, érintéssel elvégezhető feladatnál inkább a lejjebb hajtott, közelebbi képernyő-pozíciót kedveli. Az ENVY Recline széria ehhez az igényhez alkalmazkodik. A full HD IPS-érintőképernyő képes mind a 10 ujjat egyszerre érzékelni, a szellemesen kialakított illesztésnek köszönhetően a képernyő könnyen mozgatható.

A 4. generációs Intel Core i processzorokkal és NVIDIA különálló videó kártya a HP ENVY Recline23 és a HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One gépek képesek nagy rendszerigényű feladatok elvégzésére is. Az ENVY Recline27  a Near Field Communication (NFC) technológia révén egyetlen érintéssel fényképeket, névjegyeket vagy internet-címek oszthatók meg.

A HP új generációs pc- i könnyedén alkalmazkodnak használóik igényeihez. A mágneses illesztés kioldásával a számítógép táblagépként vagy notebookként is használható.

A HP hibrid választékának legújabb darabja a Split X2. A Windows 8 operációs rendszernek és a nagyteljesítményű 3. generációs Intel Core processzorcsaládnak köszönhetően sokoldalú, nagyteljesítményű, hordozható kettő-az-egyben hibrid.  Egyfelől a nagy virtuális kapacitást kívánó feladat ellátására alkalmas notebook, másfelől pedig szórakozásra tökéletesen alkalmas 33 cm-es táblagép.

Az alaphoz illeszthető merevlemez növeli a tárhely-kapacitását, a dupla akkumulátor révén pedig mobil.

Pavilion 23 Touch Monitor.A Split x2 ízléses, puha borításán kevésbé látszanak meg az ujjlenyomatok és kényelemes a fogása. A gépben további fejlesztések is megtalálhatók: a 2 megpixeles HP TrueVision Full HD előlapi webkamera és a többujjas, mozdulatvezérelt navigációra alkalmas HP ImagePad.

Az érintéses navigációra kifejlesztett Pavilion 23 Touch Monitor képe kristálytiszta és olcsóbb is, mint jó néhány, Windows 8 tanúsítványt szerzett érintéses monitor. A kijelző58,4 cm(azaz23 hüvelyk) átmérőjű Full-HD érintési felülettel és ötujjas technológiával rendelkezik. A széles látószögnek és az állítható állványoknak köszönhetően a monitor akár 70 fokkal is előre dönthető. 

A HP másik új megjelenítője a HP ENVY 23 IPS-monitor, két HDMI porttal ellátott, ultra-vékony kijelző, így gyakorlatilag bármilyen eszköz csatlakoztatható hozzá a mobiltelefontól a tabletekig. A kiváló hanghatások forrása a beépített Beats Audio fülhallgató-csatlakozó.

A HP új generációs nyomtatói több árkategóriában is elérhetők. A Deskjet Ink Advantage terméksorozat minden nyomtatási igényt kielégít, és az eredeti HP-nyomtatópatronokkal ugyanazért az árért több oldalt nyomtathatunk. Kicsomagolás után rögtön üzembe helyezhetők, nyomtathatunk, szkennelhetünk, másolhatunk vele. A nyomtatók különleges formatervezésüknek köszönhetően különösen helytakarékosak.

A gyártó tájékoztatása szerint a HP Deskjet Ink Advantage 1015 minden egyben gép, tehát egyszerű megoldás nyomtatásra, szkennelésre és másolásra. Az opcionálisan választható nagy kapacitású nyomtatópatronokkal pedig több oldal nyomtatható kevesebb pénzért.

A sorozat másik tagja a 1515 All-in-One készülék. Ebben a szériában kínálja a gyártó a 2545 All-in-One-t, amely vezeték nélkül is képes nyomtatási feladatokat fogadni. A 2645 jelű e-All-in-One ugyancsak könnyen használható többfunkciós nyomtató beépített faxszal és automatikus lapbehúzóval (ADF).

A most bemutatott újdonságok folyamatosan jelennek meg a hazai kínálatban szeptember és november között.

Címkék