Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2019. július 24. Az év 205. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737661. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Energiát is szolgáltat a Penny Market: gázpalackcsere, e-töltők

Energiát is szolgáltat a Penny Market: gázpalackcsere, e-töltők
(Tudósítónktól)

Újabb szolgáltatásokkal igyekszik vásárlói kedvében járni a Penny Market. A diszkontlánc az érdi üzlete mellett nyitotta meg az ország első pébégázpalack-automatáját. A Palackomat által szünet nélkül és egyszerűen, kényelmesen cserélhet bárki gázpalackot. A Flaga Hungária Kft. technológiai újításának köszönhetően nem kell kiszolgáló személyzeta biztonságos cseréhez.

A Penny Market másik kezdeményezése a budapesti nyolc és három, vidéki üzleténél kiépített elektromosautó-töltő berendezés, ahol a 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetők fel az elektromos járművek, mint a háztartásokban szabványos dugaszolóaljzatból. Az idén még 64 áruház parkolójában alakít ki töltőállomást. Győrött, a Szabadrév utcai üzletnél a minap helyezték üzembe az e-töltőt (jobb oldali kép).

Tudósítónk a Pennytől arról értesült, hogy – miután napjainkban még a háztartások számottevő részében használnak gázpalackot.– a diszkont kereskedelmi lánc mindkét szolgáltatását, tehát a gázpalackcserét és az e-töltő hálózatot bővíti. Palackcserélőt telepít Kistarcsán, Veszprémben, Sárbogárdon, Tatabányán, Dunakeszin, Csongrádon, Kecskeméten, Baján, Ózdon, Pakson, Nagykátán, Tiszaföldvárott és a Budapesti Huszti úton.