Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2019. június 19. Az év 170. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737626. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Magyar Sajtódíj: a legjobbak kaphatják

Magyar Sajtódíj: a legjobbak kaphatják
Infovilág

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Magyar Sajtódíj néven szakmai díjat alapított a legmagasabb színvonalú újságírói teljesítményt nyújtó sajtómunkások és alkotóközösségek elismerésére. A díjat minden évben március 15-én, a magyar sajtó napján adják át évente három-három személynek, kollektívának.

A Magyar Sajtódíjra (rövid indoklással) bárki: olvasó, kolléga, szerkesztőség, intézmény, szervezet jelölhet. Jelölt lehet mindenki, aki a magyar sajtóban újságírói munkát végezvén a megelőző esztendőben a szakma és a közönség megbecsülését kivívó, kiemelkedő hozzáértésről, hivatástudatról és társadalmi felelősségérzetről tanúskodó alkotás(oka)t hozott létre.

A jelöltek közül a MÚOSZ elnöksége által fölkért, az újságírás különféle szakterületeinek rangos képviselőiből álló kuratórium választja ki a díjazottakat.

Az idei jelölések a [email protected] email-címre küldhetők (az indoklással, a megjelenés pontos paramétereivel, lehetőség szerint a fölterjesztés alapjául szolgáló alkotásra mutató linkkel) február 17-ig.