Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2019. június 19. Az év 170. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737626. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

EU-s nemzetközi hívások: árat csökkentett a 70-es

EU-s nemzetközi hívások: árat csökkentett a 70-es
Infovilág

Külön költség nélkül hívhatók itthonról az uniós számok a Vodafone megújult lakossági előfizetéses díjcsomagjaiban február 8-tól, a lebeszélhető percek erejéig. Ugyanez igaz az SMS-ekre is.

Február 8-tól a kereskedelmi forgalomban elérhető lakossági hangalapú díjcsomaggal rendelkező minden Vodafone-előfizető a tarifában foglalt percek/SMS-ek erejéig extra költség nélkül telefonálhat/SMS-ezhet az EU 28 országába, sőt, további hat, EU-n kívüli országba is. Az előfizetéshez tartozó lebeszélhető percekből az előfizetők mostantól nemcsak belföldi és EU-roaming, hanem EU nemzetközi hívásokat is indíthatnak belföldről normál díjas EU-s számokra, többlet költség nélkül.

Mindez elsősorban azoknak kedvez, akik telefonon tartják a kapcsolatot külföldön élő családtagjaikkal, barátaikkal.

A megújult Go-díjcsomaggal rendelkező, a szokásosnál alacsonyabb havidíjas tarifát élvező ügyfelek is megkapják ezt a lehetőséget a díjcsomagjukban foglalt 100 vagy 200 perc lebeszélhetőség erejéig. Azoknak a Vodafone Go S, M vagy L díjcsomaggal rendelkező előfizetőknek, akik 2018. április 11. után kötötték előfizetésüket, az új díjszabás automatikusan aktiválódik, melyről az érintett előfizetők SMS-ben kapnak értesítést. Ezzel biztosítja a szolgáltató a lehetőséget, hogy a meglévő ügyfelei is részesüljenek az újdonságból. A 2018. április 11. előtt szerződöttek áttérhetnek a Red S/M/L/Infinity+ vagy Go S/M/L tarifák egyikére, hogy élhessenek az EU-s nemzetközi hívás, SMS kedvezményes lehetőségével.