Biztosítási nagydíjas az Aegon

Csaknem nyolcszáz résztvevő jelenlétében megnyílt a 16. biztosításszakmai konferencia és kiállítás Siófokon. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által szervezett kétnapos rendezvény hétfői gálaestjén átadták a tavaly legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtott biztosítóknak járó díjakat. Ez alkalommal hármat az Aegon, egyet-egyet pedig a MetLife és az Európai Utazási Biztosító nyert el.

A független biztosítási alkuszok 2004 óta minden évben díjazzák azokat a biztosítókat, amelyek az előző évben a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották. A szakmában kezdettől nagy elismerésnek számító Biztosítási Nagydíjat az idén is öt kategóriában ítélték oda az alkuszok. A szavazáson részt vevő szakemberek a különféle értékelő kérdésekre összesen több mint 20 ezer választ adtak, melyek alapján az idei legjobbak:

A biztosításszakmai konferencia kezdettől a biztosítási piac egyik kimagasló eseményének számít. A rendezvény két napján a terület valamennyi ágazatából érkezett mintegy 800 vendég tanácskozik a biztosítási piac aktuális kérdéseiről, hogy kidolgozza a legjobb megoldásokat.

A ma véget érő konferencia középpontjában a tudatos fogyasztó és képzett közvetítő állt. A fogyasztói tudatosság fontosságára a FBAMSZ további rendezvényeken is fel kívánja hívni a figyelmet: november 16-án (ugyancsak Siófokon) a K&H Mozdulj! Félmaraton és Maraton formájában.