Megérte?

(Kárpáti Iván jegyzete) Pont ők azok, akik előszeretettel bemásznak a hálószobáinkba, kitalálják, hogy mennyi gyereket kell szülnie a nőknek, gyűlöletet keltenek szinte bárki ellen, ha Orbán Viktor politikai érdeke úgy kívánja. Sőt, ha arról van szó, ezeket az iránymutatásokat belevésik a gránitszilárdságú szöveggyűjteményükbe is. „Az anya nő, az apa férfi”. (Nyitó kép: Alaptörvény; forrás: parlament.hu)

Őrizzük meg a hidegvérünket, bár adja magát a sok ziccer.

Szájer Józsefnek az úgynevezett alaptörvény miatt kellene keményen bűnhődnie, aminek szerzője volt. Az élet azonban nem adta meg neki ezt a lehetőséget, egy sokkal kínosabb, pitibb ügy küldte a süllyesztőbe három évtizedes karrierjét. Amit ebből elismert, az az, hogy a járványügyi szabályokat megsértve ott volt egy brüsszeli partin, ezt mint írja, sajnálja.

A sajtó szerint – erre ő nem tér ki, de nem is cáfolja – főleg férfiak voltak jelen. Kábítószert is találtak, ahhoz viszont közleménye szerint nincs köze. Hogy két tucat felnőtt férfi, gondolom kölcsönös beleegyezés alapján, hogy szórakozik egymással, az engem azért nem érdekel, mert alaphelyzetben semmi közöm hozzá.

Hogy most erről mégis ejtenünk kell néhány szót, az maga Szájer politikai közössége és az alaptörvény. Pont ők azok ugyanis, akik előszeretettel bemásznak a hálószobáinkba, kitalálják, hogy mennyi gyereket kell szülnie a nőknek, gyűlöletet keltenek szinte bárki ellen, ha Orbán Viktor politikai érdeke úgy kívánja. Sőt, ha arról van szó, ezeket az iránymutatásokat belevésik a gránitszilárdságú szöveggyűjteményükbe is. „Az anya nő, az apa férfi”. Soroljam tovább? Szájer József úgy döntött, hogy ezt a hatalmat szolgálja, egy magát „keresztény-konzervatív”-nak hirdető, valójában tökéletesen elvtelen, korrupt rezsimet. Ahol nem mellesleg maga is zsarolhatóvá, célponttá válhat.

Megérte? Most lesz ideje elgondolkodni ezen.