Az idén is: biztonságpiac-konferencia és -kiállítás

Az eszmecsere fő témái: a legújabb technológiák a magyarországi magánbiztonsági ágazatban; mi érzékelhető a nemzetközi terrorfenyegetettségből a hazai tömegrendezvényeken; milyen jövő előtt áll a hazai hadi- és védelmiipar; milyen biztonsági irányzatok érvényesülnek a szállítmányozásban?

Hagyományos, éves konferenciáját február 26-án a Biztonságpiac Kft., a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ) és a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen rendezi meg. Középpontjában a közrendvédelmi, hadi- és védelmiipar újdonságai mellett a magánbiztonsági ágazat, valamint az IT- és információ-biztonság aktualitásai állnak. A pódiumbeszélgetések résztvevői között ott lesznek a közbiztonságért, rendvédelemért felelős hazai szervezetek vezetői, valamint az ágazat meghatározó vállalatainak a képviselői is. A rendészet korszerű és valós kihívásaira reflektáló, tudományos igényű viták mellett teret kapnak a konferencián a legfejlettebb biztonságtechnikai, illetve technológiai megoldások alkalmazásairól szóló eszmecserék is.

A múlt évek hagyományaihoz híven az idén is a Biztonságpiac 2019 Konferencia és Kiállítás résztvevői vehetik először kézbe a Biztonságpiac 2019 Évkönyvet, amelyben interjúk, riportok és szakmai cikkek mutatják be a hazai magán- és közbiztonságot.