Drótkötélpályás libegő épül a bécsi Ringen

Egy nem mindennapi PR-geg keretében hívta fel a figyelmet a saját szervezésű rendezvényeikre a Bécsben élő stájerek közössége. A soron következő bécsi stájer bál rendezői rendhagyó sajtótájékoztatóra invitálták az osztrák média képviselőit és turisztikai szakembereket. A tájékoztató témája a bécsi Ringre tervezett kötélpályás libegő projekt bejelentése volt.

A tervezett beruházással Bécs belvárosánk körútján, a Ringen 8 megállóhelyből álló kötélpályás libegő épül, két éven belül elkészül, s a császárváros legújabb turisztikai attrakciója lesz. London, Barcelona és Rio de Janeiro után immár Bécsben is érdekes látószögből tekinthetik meg a turisták a belváros látványosságait – hangzott el a Hofburg főbejárata előtt tartott tájékoztatón. 

A sajtótájékoztató végén leleplezték a Doppelmayr cég legújabb fejlesztésű libegőkabinját. Ezt követően kiderült, hogy a pr-akció a következő Bécsi Stájer Bál-ra hívja fel a figyelmet, illetve a síliftek és felvonók gyártása és üzemeltetése területén piacvezető Doppelmayr cég áll az marketing-geg mögött. Az eseményről képgalériánk megtekinthető ITT.