Hazánkban egyre több a szegény, éhező gyerek, család, idős – kormány helyett segít a Centerke

Egyre hidegebbek a nap, még hidegebbek az éjszakák; sokan kénytelenek nélkülözni, mert kicsi a jövedelmük, vagy éppen elveszítették a munkájukat, hetek, hónapok óta képtelenek eleget enni, jóllakni meg egyáltalán nem.

A szegedi Centerke Adományozó Központ őszi, téli ruha-, cipő-, takaróadományokat oszt, és közben gyűjt is. Egy-egy vastag takaró, meleg alsóruházat életmentő segítség lehet a mind hidegebb időben a rászorulóknak. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke – az idén is, miként évek óta – várja és köszönettel fogadja a segítő felajánlókat. Nyitva: kedden és pénteken 10–16 óra között.

Segítenél, kedves olvasó? Hozz egy takarót vagy kabátot! Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős és egyedülállót, rászorulót segítő támogató pont a lakossággal közösen segíti a nélkülözőket. Az adományozókat az alapítvány szeretetcsokival honorálja.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és a rászorulóknál jobb körülmények között, hogy ne hagyják magukra a rászorulókat! Adni jó, apró tettekkel tehetünk nagy dolgokat.

A még jó állapotú, tiszta, de már nem használt ruházatot, cipőt, takarót, háztartási felszereléseket, tisztítószereket, tartós élelmet) juttassák el a rászorulókhoz, a Centerke Adományozó Központon keresztül.