Hvg360 – előfizetéses online tartalomszolgáltatás

(Forrás: www.muosz.hu) „Van még pár ötletünk, mondtuk többször az elmúlt másfél évben, amikor hetilap-előfizetők, hvg.hu-olvasók, a szerkesztőségbe látogató pártoló tagok, általában a független magyar sajtóért aggódók azt kérdezgették, merre megyünk tovább, mit teszünk azért, hogy hosszú távon tudjunk olyan lapot készíteni, amilyet ők is, mi is szeretnénk. Most akkor itt vagyunk: ez volt az egyik tervünk. Újabb HVG. És újabb hvg.hu. Igazából mindkettő egyben, de mégis egyik sem, hanem valami más, új, ami kiegészíti a tartalmakat és teljes képet ad” – olvasható Nagy Iván Zsolt, a hvg.hu és a hvg360.hu közös felelős szerkesztőjének bemutatkozó írásában.  

Az első előfizetéses rendszerű magyarországi hírmagazinhoz az első három hónapban szimbolikus áron, havonta 360 forintért férhetnek hozzá a megrendelők, a bevezető időszak után a teljes ár havi 1490 forint lesz.

A HVG hetilap tartalmát digitálisan csak a Hvg360 oldalán lehet elérni, mégpedig két módon is. Egyrészt csütörtök reggel a teljes hetilapot elolvashatja az, aki ezt szeretné, másrészt a cikkeket a digitális térhez igazítva (több képpel, hátteret adó grafikonokkal, hivatkozásokkal, ha a helyzet úgy kívánja, akkor aktualizálva) napi bontásban is közlik.

Lesznek exkluzív sorozatok, kifejezetten a hvg360-ra készített tartalmak, amelyek csak itt találhatók majd meg; és a HVG nyomtatott kiadványai (Pszichológia, Business Extra, Fenntartható fejlődés, Gasztro és utazás) írásainak egy része ugyancsak itt jelenik meg majd online. Végül hamarosan a hetilap internetes archívumát is ezen a felületen találják meg az érdeklődők.

Bővebben >>>