Kenyeret adhat a Microsoft NyáriIskolája

Az online tanfolyamok az idén is elvégezhetők a NyáriIskola programsorozat részeként. A tanfolyamok a piacon legkeresettebb Microsoft-technológiákkal foglalkoznak, a kínálat meglehetősen sokrétű: a diákok egyebek mellett foglalkozhatnak a kisvállalati hálózatok tervezésének és üzemeltetésének alapjaival, Windows 8 Metro stílusú alkalmazások fejlesztésével C# programnyelven, megismerkedhetnek a Windows Azure platformmal és belekóstolhatnak a  WebMatrix weboldal-készítésbe.

A tanfolyamok között igazi „ínyencség” a Windows 8 power user online tanfolyam, amelyen a résztvevők a Windows következő generációjának funkcióival ismerkedhetnek meg alaposan.

A tanfolyamokon csak érvényes diákigazolvánnyal rendelkező, a közép- és felsőoktatásban tanuló diákok vehetnek részt. A kurzusokat délelőtt (8,30–13,30) vagy délután (14,00–19,00-ig) tartják. A programban a Budapesti Corvinus Egyetem, a Miskolci Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a győri Széchenyi István Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem vesz részt. A résztvevők a tanfolyamok elvégzését igazoló oklevelet kaphatnak.

A NyáriIskola tanfolyamairól, helyszínekről és időpontokról a NyáriIskola honlapján kapnak további információt az érdeklődők, valamint jelentkezni is itt lehet. A kurzusok egy része ingyenes, másik része pedig önköltségi áron bruttó 6350 forintba kerül.