Megkezdődött a Bosch regionális logisztikai központjának építése Hatvanban

A Hatvani Ipari Parkban tartott ünnepélyes alapkőletétellel elkezdődött a Bosch regionális logisztikai központjának építése. A jövőre megnyíló központ a Bosch közép-kelet-európai régiós logisztikai tevékenységeit fogja a legmodernebb technológiák segítségével hálózatba kapcsolni. (Kép: Komka Péter/MTI Foto)

„A Bosch legújabb logisztikai központjára nemcsak magyar, hanem nemzetközi viszonylatban is példaértékű együttműködésként és beruházásként tekintünk. A hatvani központ kiemelten fontos mérföldkő a Bosch csoport üzletágai között megvalósuló csapatmunkában és a cégünk közép-kelet-európai logisztikai tevékenységében egyaránt” – mondta Daniel Korioth, a magyarországi Bosch csoport vezetője. 

Az új központ a Bosch világméretű technológiai elképzelésének és a hálózatba kapcsolt jövőért tett törekvéseinek egyik zászlóshajója is: a logisztikai központot a legmodernebb innovációkkal látják el, hogy a Bosch regionális logisztikai tevékenységének integrált és harmonikus működését továbbfejleszthessék.

A regionális logisztikai központ hivatalos átadása 2018 második negyedévének végére várható.