Nem áprilisi tréfa: megújult az Infovilág!

Ám miközben technikai háttere nagy léptékben korszerűsödött, szellemiségében a régi maradt. A legfőbb célja továbbra is a mintegy nyolcezres olvasótáborának pártatlan szolgálata, és kiszolgálása a lehetőségekhez képest friss hírekkel, tudósításokkal. A lap valamennyi eddigi rovata megmarad, a választék tehát szerfölött bőséges. Az Infovilág szerzői törzsgárdája – országos napi- és hetilapok, folyóiratok, a távirati iroda, a rádiók és tévék egykori és részben jelenlegi munkatársai, tehát hivatásos újságírók – a felelős szerkesztővel együtt továbbra is arra törekszik, hogy a minőségi újságírás hagyományai és gyakorlata szerint, hitelesen igyekezzék pásztázni a közéletet, és közzé tenni mindazt, amit az idő és az események sodrásából az olvasó számára – mintegy aranymosóként – értékként átadhat.

Kedves Barátaink, kérjük, szeressék és olvassák továbbra is az Infovilágot, ismerkedjenek (az eddiginél is egyszerűbb) használatával. Miként a nyitóoldalon látható, a „Vissza a régi Infovilág oldalra…” szövegre kattintással mindaz olvasható, megtalálható, kereshető, ami 2000 óta 2017. március 31-ig megjelent az Infovilágon. Hagyománytiszteletből nem változtattunk a régi küllemen, azaz nem ömlesztettük az új formátumba az addigi tartalmat. (Egy fontos technikai közlendő: a böngészők – a Mozilla Firefox kivételével! – már nem támogatják a java-alapú internetes tartalmak megjelenítését, ezért javasoljuk, hogy a „régi Infovilág” lapozásához a Mozillát használják.)

Végezetül: ez az a hely, ahol az alapító felelős szerkesztő kellemes és illendő feladata a köszönetnyilvánítás Berta Istvánnak (bevezetem.eu) és Szenczy Norbertnak, az IT Hosting Team vezetőjének az Infovilág megújításában végzett munkájáért. Megkülönböztetett köszönet és hála illeti Borsódi Donátot, a bajai Greymatter Kft. ügyvezetőjét, aki több mint egy évtizedig felelős kiadóként gondoskodott munkatársaival – mindenekelőtt Maros Zoltánnal – együtt, hogy az Infovilág, a hiteles hírportál folyamatosan elérhető legyen a népes olvasótábor számára.

Kedves barátaink, Infovilágra föl!

This entry was posted in Egyéb kategória. Bookmark the permalink.