Odyssey G9: jön az óriás ívelt játékosmonitor

A Samsung, a gaming monitorok piacának egyik vezető szereplője bejelentette, hogy következő nemzedékű Odyssey G9 ívelt monitora világszerte, így Magyarországon is elérhető lesz.

A 2020-i CES kiállításon bemutatott G9 a G7 monitort követi az Odyssey-sorozatban, amely a legmagasabb szintű tervezéssel alkotja újra a játékélményt. A készülékeket kényelmes ívelt kialakítás, kiemelkedő interaktivitás és kiváló képminőség jellemzi. A vállalat első Dual QHD videójátékhoz tervezett monitora NVIDIA G-SYNC támogatással és 1000R-es ívelt kijelzővel érkezik.

Az Odyssey portfólió prémium teljesítményét az 1872-ben alapított és a világ egyik vezető műszaki szolgáltatásokat nyújtó, minősítő szervezete, a kölni TÜV Rheinland is bizonyítja: az Odyssey monitorok az iparág legmagasabb teljesítményű 1000R-es ívelt kijelzője, és a terméket Eye Comfort szemkímélő tanúsítvánnyal ismerte el. Az Odyssey G9 a Samsung első, hitelesített HDR10+ támogatással ellátott monitorja, amely lenyűgöző játékélményt kínál a kvantumpontos technológia és a HDR1000 panelek kombinációjával.

Az Odyssey G9 kialakítását a 2020-as CES Innovációs Díjjal is elismerték a Perifériák és Kiegészítők kategóriában.

A játékosoknak szupergyors megjelenítésre és kiemelkedő válaszidőre van szüksége, miközben minden zavaró tényezőt igyekeznek kizárni. A G9 a Samsung legújabb megoldásaival éppen ebben segít: a 49 hüvelyk átlójú G9 a világon az elsők között jegyzett Dual Quad High-Definition (DQHD) 5120×1440 felbontású gaming monitorja. Jellemzője a többi között az 1 ezredmásodperces válaszidő, a 240 Hz-es frissítési ráta, a Dual QHD felbontású, kristálytiszta QLED-képminőség.

A Samsung új megjelenítője még az nyáron megjelenik a hazai kínálatban. Az Odyssey gaming monitorról bővebben itt olvashat. weboldalon érhető el.