Pénztárgépek Telekom- szolgáltatáscsomaggal

A Magyar Telekom az ügyféligények minél teljesebb körű kiszolgálásával is segíteni szeretné az érintetteket a pénztárgépek cseréjének mielőbbi, gördülékeny lebonyolításában. A Telekom – a várható adatforgalom alapján kalkulálva – havi díj ellenében szolgáltatja a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalati ügyfeleinek az adóhivatal és a pénztárgép közötti adatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatáscsomagot.

A Telekom számára fontos a magyar cégekkel az együttműködés. A lila óriás szolgáltatáscsomagjával együtt az Alt Cash Kft. által forgalmazott pénztárgépekbe a hazai Intelliport Solutions által fejlesztett és a szintén magyar Videoton által gyártott Adóügyi Ellenőrző Egységeket (AEE) építik be. Az Alt Cash Kft. 20 éves pénztárgép-forgalmazói tapasztalattal rendelkezik és kizárólagos hazai forgalmazója a Sam4s márkának, amely a Samsung pénztárgépek hivatalos jogutódja.

Az engedélyezett pénztárgép-modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt adott SIM-chipek révén történik, és valamennyi hazai mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni és adatátviteli kapcsolatot fenntartani az adóhivatal számítógépes rendszerével.

 

This entry was posted in Egyéb kategória. Bookmark the permalink.