Szupernagyi kerestetik

Egy gyermek születése nemcsak határtalan boldogsággal tölti el a családot, hanem a szó pozitív értelmében fel is forgatja az addig megszokott életrendet. Az újdonsült édesanyák és édesapák sokszor nehezen birkóznak meg a gyermekneveléssel hirtelen nyakukba szakadt új feladatokkal.

A szülők első számú segítőtársai egyértelműen a nagymamák, akik önzetlen törődésükkel, tanácsaikkal mindennél nagyobb értéknek bizonyulnak a frissen szülővé vált pár számára. A Sudocrem babaápolószer-márka a nagymamák háttérmunkáját szeretné elismerni, és várja azokat a kedves történeteket, amelyeken mosolyogva, vagy éppen okulva kiderül, hogy mitől igazán szuperek ők, a mi kedvenc nagymamáink.

Milyen a 21. századi nagymama? Olyan, aki fejkendőben kalácsot süt az éhes lurkónak? Aki századjára is meglöki a hintát az önfeledten nevető gyermek alatt? Aki online csetel az unokával? Esetleg vadul videojátékozik vele? Bárhogy legyen is, egy biztos: a gyermek születésétől fogva sajátos kapcsolat alakul ki a nagymama és az unoka között.

A Sudocrem most azt szeretné megmutatni, hogy számtalan nagyszerű nagymama könnyíti meg sokszor a háttérből a szülők életét azzal, hogy a szeretetével elhalmozza unokáját, és gondoskodik róla.

A márka Facebook-oldalán az anyák és apák egy-egy rövid történet beküldésével nevezhetik szeptember 30-án délig a nagymamákat „Az év szupernagyija” címre. A nevezéseket az itt elérhető alkalmazásban várják.