A T-Home választékában is megjelent a Da Vinci Learning oktatótévé

A kiemelkedő színvonalú Da Vinci Learning oktatási tv-csatorna a világ legkitűnőbb oktatási műsorait kínálja. Valódi ismeretek, személyre szabott inspiráció és a színvonalas otthoni szórakozás ötvözetét nyújtja nézőinek. A csatorna küldetése: mindennap, mindenkinek hasznos élménnyé változtassa a tévénézést. A Da Vinci Learning műsorát úgy állították össze, hogy az megkönnyítse a tanulás folyamatát, és életre hívja a könnyed, tévénézés közbeni tanulást, és a nézőket játékosan arra ösztönözze, hogy részt vegyen az izgalmas válaszok megtalálásában.

A Da Vinci Learning nézői gyakorlatilag az összes korosztály, és természetesen a családok. A tv-csatorna készítői azt vallják, hogy a közös ismeretszerzés, amelyet a látottak megbeszélése követ, a legnagyszerűbb nézői élmény. A Da Vinci folyamatosan kínál színvonalas szórakozást nézőinek a tudományok, a technika, az emberi test, a kultúra és a jövőkutatás területeiről.

Szeptemberben „Kelet-Európa vadvilága” címmel új műsorral jelentkezik a csatorna, amelyben a kelet-európai nemzeti parkok hihetetlenül sokszínű állatvilágát és változatos tájait mutatja be a nézőknek. Folytatódik a többi között „A tudomány és a technika nagy pillanatai”, a „Nova – a tudomány ma”, a „Kis Einsten” és az „Egyszer volt, hol nem volt…” sikersorozat, valamint a tv-csatorna továbbra is megosztja nézőivel a legkiválóbb, díjnyertes, változatos témákat ismertető dokumentumfilmjeit a „Docbuster”-t és a „Documania”-t.

A Da Vinci Learning 2007. szeptember 15-én kezdte sugárzását Lengyelországban, majd Magyarországon, Romániában, Törökországban, Bulgáriában. A bővülés folyamatos, Szlovénia, Oroszország, Ukrajna, Makedónia  bekapcsolásával immár 9 országban fogható.

This entry was posted in Egyéb kategória. Bookmark the permalink.