The Tarantinos: újra Budapesten – parti lesz kifulladásig

The Tarantinos.A hét, londoni zenész az ihletet a Quentin Tarantino iránti megszállott rajongásából meríti, s ezért vette fel a rendező nevét is. Olyan kultikus filmek jól ismert slágereit játssza, mint a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Jackie Brown, az Alkonyattól pirkadatig, a Grindhouse, vagy a legújabb remekmű, a Becstelen Brigantyk. 

Az együttes Tarantino filmrendező filmjeink slágerei mellett azok hangulatát jeleníti meg a színpadon. A csapat nagy slágerei közé tartozik a rock and rollos Miserlou, a Never Can Tell, a Green Hornet, a funkys beütésű Jungle Boogie, a soulos Son Of A Preacher Man (amelyet más előadóktól már jól ismerhetnek a zenekedvelők), valamint a Let‘s Stay Together. A hatvanas  évek zenéjét kedvelőknek igazi csemege a The Tarantinos produkciója.

A zenekar nem egyszerűen elénekli és eljátssza ezeket a dalokat, hanem a film stílusának megfelelően be is mutatja őket, és „illusztrációként” alkalmazza a filmben hallható effektusokat is. A The Tarantinos zenészei jelmezeikkel, hangbejátszásokkal, sőt, komplett jelenetek előadásával idézik meg a kultrendező filmjeinek egyedi hangulatát. 
Az együttes tagjai: Knuckles (trombita), Nose Candy Andy (basszusgitár), The Dragoin (szaxofon), Monkey Man gitár), Magic Tarantino (dob) valamint Mr. TNT és Lady Sarah of Chingford (ének). A jövő heti budapesti koncerten várhatóan elhangzik majd a Bang Bang, a Woo Hoo, a Green Hornet, a Don’t Let Me Be Misunderstood és sok más ismert és kevésbé ismert dal, valamennyi Tarantino filmsláger. A közönség hallhat majd újabb dalokat is. A koncertet egy kifulladásig tartó nagy szabású party követi a múlt 30 év slágereivel.      

A Tarantinos nagy sikerrel turnézott az Egyesült Királyságban, Dániában, Svájcban, Olaszországban, Belgiumban, valamint Közép és Kelet-Európa számos országában. Fellépett a Montreux-i Jazz Fesztiválon, a St.Gallen Open Air-en, a Royal Open Air-en. Budapest után mostani turnéjának következő állomása Pozsony, majd Svájcba utazik a zenekar. 
A The Tarantinos az utóbbi években olyan sztárok előzenekaraként állhatott színpadra, mint a Limp Bizkit, Van Morrison, a Prodigy és Pink (éppen Budapesten).