Továbbra is csaknem ingyen: DIGIMobil

A DIGI és az Invitel ügyfelei június 30. után is, további fél évig 0 forintos havidíjért, korlátlan mobiladat-forgalommal, hűségidő nélkül vehetik igénybe a DIGIMobil szolgáltatásait.

A magyarországi távközlési piac meghatározó szolgáltatója, a DIGI Csoport úgy döntött, hogy mobil tarifacsomagját december 31-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfeleinek. Hálózatát folyamatosan bővíti, és a jövőben is arra törekszik, hogy a távközlési szolgáltatások legfejlettebb technológiáit a legkedvezőbb árakon adhassa.

Ezzel egyidejűleg a társaság úgy döntött, hogy ez év végéig meghosszabbítja a tavaly májusában bevezetett tarifacsomagjának hatályát. Mobilszolgáltatásait így változatlan feltételekkel vehetik igénybe azok, akik a DIGI-t választották, és azok is, akik ezentúl döntenek ekképpen. Tehát: 0 forintos havidíjért korlátlan mobiladat-forgalom áll az előfizetők rendelkezésére, hálózaton belül 0 Ft/perces, hálózaton kívül és az EU-ban 5 Ft/perces tarifáért beszélhetnek, az SMS-ek használata hálózaton belül szintén díjtalan, hálózaton kívül 21 Ft/db.

A DIGI-mobil ügyfelei továbbra is hűségidő vállalása nélkül, szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. Az ajánlat legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI-/Invitel-előfizetők számára érvényes. A meghosszabbított feltételekről a digi.hu/mobil oldalon olvashatnak bővebben.

További ajánlatot is tesz ügyfeleinek a DIGI: ha a szakemberei által javasolt készülékek egyikét használja, akkor az adat-, a hang- és az SMS-szolgáltatást is 4G hálózatunkon veheti igénybe. A 4G-s adathasználatra alkalmas telefonok a hívások indításakor automatikusan a 4G hálózathoz kapcsolódnak a VoLTE-technológia sdegítségével , amely előnyös minőségi változást kínál a hangban, a beszélgetés közbeni internet-használatban és a telefon üzemidejében is. Az utóbbi hónapokban lezajlott fejlesztéseknek köszönhetően a DIGIMobil szolgáltatást használók az ország mind nagyobb területén élvezhetik a VoLTE kínálta kristálytiszta hangminőséget és a korlátlan internetezés előnyeit.

A szolgáltató által javasolt, 4G-s adathasználatra alkalmas mobiltelefonokkal a VoWifi-szolgáltatás is igénybe vehető; általa a DIGIMobil 50-es körzetszámával a ma még gyenge lefedettségű területeken is jó minőségben lehet telefonálni, sms-ezni a tarifacsomagnak megfelelő percdíjakon, bármilyen – akár nyílt – WiFi hálózaton keresztül.  

További részletek a digi.hu/volte oldalon.