Virus Buster: nagyvállalati biztonság egyéni használóknak

Ha egy cég a nagyvállalati üzletkörre és a nemzetközi megmérettetésre helyezi a súlyt, nem csoda, hogy hatá-rainkon túl jobban ismerik a nevét, mint itthon. Hazánkban a VirusBuster Kft.-ről a rendszergazdákon kívül eddig kevesen hallottak. Pedig a cég olyan neves külföldi vállalatokkal épített ki partnerséget, mint a Microsoft, amely egyébként – több vezető biztonsági szoftverházhoz hasonlóan – a VirusBuster úttörő víruskereső motorját is beépíti termékeibe. A hazai nagy szervezetek közül a VirusBuster megoldásaira alapozza számítógépes rendszereinek biztonságát például a Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, az Invitel, a Magyar Fejlesztési Bank, a Magyar Televízió.

A cég vezetése elhatározta: újabb piaci ágazat felé nyit: novembertől azok az egyedi használók, kis- és közepes vállalkozások, akik és amelyek a számítógép-védelemben is a kifinomult minőséget keresik, az új g-nerációs – VirusBuster Prémium – termékre bízhatják magukat.

Az új ügyfélkör megnyeréséhez nem elég egyszerűen felkínálni a kész nagyvállalati megoldásokat. Barátságo-sabbá tették a világvállalatok által évek óta alkalmazott Virus Buster-keresőmotort. Így a szoftver kezelése számítástechnikában nem járatosak számára is kézenfekvő, ugyanakkor futtatása az eddiginél jóval kisebb számítógép-kapacitást, memóriát kíván. Fejlesztették a cég ügyfélszolgálatát is: az informatikai biztonsági piacon eddig is egyedül a VirusBuster nyújtott ingyenes, magyar nyelvű, folyamatos, közvetlen gyártói támogatást. Most ezt a szolgáltatást jóval több egyéni használó fogadására készítették fel.

This entry was posted in Egyéb kategória. Bookmark the permalink.