Acer-újdonságözön: ember legyen a talpán a választó

Az Acer bemutatta a legfrissebb fejlesztéseit. Mint mostanság mindenki, legelőször a környezetvédelmi elkötelezettségét és vállalásait ismertette. Ezután jött az új noteszgépek dömpingje és ebben egy új monitor választotta el a munkagépeket a gamer gépektől. (A nyitó képen: a 317-es, az iparág első 17,3 hüvelykes Chromebookja.)

Az Acer az Earthion nevű platformmal egyesíti a vállalat, az ellátási lánc partnerei, a fogyasztók (csatornák) és alkalmazottaik erősségeit. Az Earthion a „Föld + küldetés” szavak keveréke. Ezt a nevet az Acer azért hozta létre, hogy ez legyen a mozgatórugója a kölcsönös együttműködésen alapuló összefogásnak, ami kedvezően hat a környezetre.

Az Acer csatlakozott a RE100-hoz és vállalja, hogy 2035-ig átáll a 100%-ban megújuló villamosenergia-felhasználásra. A zöld energiát már 2013 óta hasznosítják az Acer különféle egységei, és egyes helyeken napelemeket is telepítenek saját energia előállítására. Tavaly az Acer csoport 44%-os megújulóenergia-felhasználást ért el.

Ugyancsak 2020-ban az Acer összes noteszgépénél újrahasznosított papírt használt fel a csomagoláshoz, és ezek a környezetbarát kialakítások 8750 kg papírrostot takarítottak meg és 20 millió műanyag zacskó felhasználását kerülték el. Az Earthion segítségével ez kibővült: az Acer igyekszik megosztani ezt a kultúrát partnereivel és beszállítóival.

Az Earthion jegyében készült el az Acer Aspire Vero noteszgép, melynél a tervezési, gyártási és csomagolási folyamatot egyaránt újragondolták. A készülék házában és a billentyűzet kupakjaiban újrahasznosított (PCR) műanyagot alkalmaznak. A billentyűzet és a képernyő közötti lap 100%-ban ipari újrahasznosított műanyagból készül. A noteszgép nem tartalmaz festéket a burkolaton, ezzel is csökkentve a környezetre gyakorolt hatást. Az Aspire Vero-t 80–85% újrahasznosított papírpépből készült dobozban hozza forgalomba a gyártó, melyre az összes grafikát szójafestékkel nyomtatja.

Az Acer új Chromebookokat jelentett be, köztük a 317-est, az iparág első 17,3 hüvelykes Chromebookját.

A 317-es nagy FHD-kijelzőjén tükröződésgátló bevonat borítja, és keskeny keret veszi körül. A használók választhatnak érintőképernyős változatot és kérhetnek webkamerát is. A számokat is tartalmazó billentyűzetet két, felfelé néző hangszóró veszi körül, javítandó a zenei élvezetet. A masinában a legújabb Intel Celeron processzorok dolgoznak és az Intel Wi-Fi 6 (Gig+) segítségével csatlakozik a vezeték nélküli külvilághoz. A Chromebook körülbelül 10 órányi akkumulátor-üzemidőt kínál.

Az Acer Chromebook Spin 713 és az Enterprise Spin 713, a világ első Intel Evo-platformmal hitelesített Chromebookjai a tavalyi díjnyertes modellre építenek, és a legújabb, a 11. generációs Intel Core i7 processzorok dolgoznak bennük. Az alumíniumtokozás katonai minőségű (US MIL-STD 810H) és a tartósságot ötvözi a gyönyörű megjelenéssel. Két teljes funkciójú USB-C típusú Thunderbolt 4 port áll rendelkezésre az ideális adatátvitelhez és az energiaellátáshoz, valamint a video és hang megosztásához külső kijelzők használatához. Ezenkívül az új Chromebookok mostantól rendelkeznek ujjlenyomat-olvasóval, amely lehetővé teszi a kényelmesebb felhasználói bejelentkezést. A kijelzőjük 13,5 hüvelykes VertiView (2256×1504 felbontással), ami 18%-kal több függőleges látható képernyőfelületet kínál a használóknak. A jó minőségű hangot a DTS Audio és a beépített intelligens erősítő adja. Az 1370 grammos, 16,9 mm vékony hordozható készülék kijelzője átalakítható kivitelű, amely lehetővé teszi a használóknak, hogy minden munkához megfelelő formát válasszanak, legyen szó laptopról, táblagépről, sátor megjelenítési módról ­­– vagy bármilyen másról a rendelkezésre álló hajlítási szögek között. A készülék akkumulátora 10 órás rendelkezésre állást biztosít és gyorsan tölthető: 30 perces töltéssel már négy órás üzemelésre képes.

Az Acer Chromebook 514, Enterprise 514 és a 314-es 14 hüvelykes kijelzőt kapott. A széles használói rétegnek szánt gépek kedvező teljesítményt és gyorsan feltölthető akkumulátort nyújtanak, így 10 órás üzemidőre lehet számítani. Kettős, teljes értékű USB Type-C porttal, Thunderbolt 4-gyel, háttér-világításos billentyűzettel és opcionálisan beágyazott ujjlenyomat-olvasóval kínálják. Fém fedéllel és korszerűsített, megerősített kialakítással rendelkezik emellett, amely igazoltan tudja a MIL-STD 810H katonai szintű tartósságot. A Corning Gorilla Glass érintőpanel navigációt és magas szintű tartósságot biztosít, ellenáll a karcolásoknak és a korróziónak. A vezeték nélküli elérést az Intel Wi-Fi 6-ot (Gig +) biztosítja.

Az Acer Chromebook 314-es mindössze 1,5 kg súlyú, szuper hordozható eszköz átlagos teljesítményt nyújt MediaTek MT8183 nyolcmagos processzorával és 15 óra üzemidőt tudó akkumulátorával.

A 2D és 3D tervezési munkákhoz kialakított teljesen fém ConceptD 5 noteszgépek új, 11. generációs Intel Core H sorozatú processzorokkal, valamint NVIDIA GeForce RTX 3060 laptop GPU-val vannak szerelve. Emellett elérhető a ConceptD 5 Pro is, amely magában foglalja az NVIDIA RTX A5000 vagy az NVIDIA RTX A3000 laptop GPU-t is olyan alkotók számára, akik a kategóriájuk legjobb teljesítményét és képességeit keresik. Az RTX A5000 laptop GPU lehetővé teszi, hogy ray tracing-et és mesterséges intelligenciát társítsanak a legnagyobb hardvererőforrást igénylő renderelési, akár 8K-s szerkesztési és multitasking munkafolyamatokba.

A gépben 64 GB DDR4 3200Hz memóriát és 2 TB PCIe Gen 4 M.2 SSD-t (RAID 0) kaphat a felhasználó, így a 4K videó, több monitor vagy 2D és 3D szoftvermegjelenítő alkalmazások kezeléséhez bőséges az erőtartalék. Az Acer Vortex Flow három ventilátoros hűtési elrendezése (ideértve az 5. generációs AeroBlade 3D ventilátort is) stratégiailag úgy van kialakítva, hogy további hűtést biztosítson a CPU-nak és a GPU-nak, lehetővé téve egy kicsit nagyobb teljesítmény elérését különösen a nagyobb igénybevételek esetén.

Mindezt a teljesítményt egészíti ki egy gyönyörű, 16 hüvelykes, 3K QHD (3072×1920) méretű PANTONE hitelesített kijelző, amely a DCI-P3 színskála 100%-át támogatja, valamint a Delta E <2 színpontosságot is biztosítja. Keskeny keretű kialakítása 87%-os képernyő-burkolat arányt biztosít, míg a 16­–10-es képarány sok előnyt kínál a professzionális alkotók számára. A szélesebb körben használt 16–9 arányhoz képest ez észrevehetően optimálisabb, így a kreatív alkotók több kijelző felületet kaphatnak a videók megtekintéséhez vagy több sáv felhasználásához. A 6 hüvelyk széles Corning Gorilla Glass érintőpadot ujjlenyomat-olvasóval egészítették ki.

Az Acer ConceptD 7 Ezel nevezetű alakítható noteszgépét is frissítették. Nagy teljesítményű, 11. generációs Intel Core i7-11800H processzort és egy NVIDIA GeForce RTX 3080 laptop GPU-t kapott. A Pro változatban Intel Xeon W-11955M processzort és NVIDIA RTX A5000 vagy A3000 laptop GPU-kat is szerelhetnek azoknak, akik még nagyobb teljesítményre vágynak.

Lehetséges 2 TB PCIe SSD-vel és 32 GB DDR4 memóriával párosítani mindezt, így ideális azoknak, akik általában nagy fájlokat kezelnek és gyakran egyszerre több alkalmazást is használnak. Ezenkívül a legújabb modellek tartalmaznak kettős Thunderbolt 4 portot, ami 40 Gbps kétirányú sávszélességet, gyorsabb átviteli sebességet és akár öt Thunderbolt eszköz csatlakoztatásának lehetőségét kínálja – mindezt csak egy porttal. Rendkívül érzékeny Corning Gorilla Glass érintőpadot kaptak a gépek. A kijelzést a 15,6 hüvelykes 4K PANTONE által hitelesített érintőképernyős állítható kijelzőre bízták. Ez a teljes Adobe RGB-színskálát lefedi, és Delta E színértéke <2. A géphez tartozik egy Wacom EMR stylus (rajzeszköz) is, amelyet olyan alkotók értékelnek nagyra, akik a digitális toll pontosságára támaszkodnak a rajzoláskor, az animációknál és a 3D-s modellezésnél.

Az Acer frissítette ConceptD 3 sorozatát is, amely 14 hüvelykes átalakítható vagy hagyományos kialakítású kijelzőjű. Ezek az FHD (1920×1080) típusú panelek Pantone által minősítettek, 100% sRGB lefedettséggel és Delta E <2 színpontossági besorolással. A különböző változatokhoz sokféle processzort lehet választani és PCIe Gen 4 SSD-t lehet beépíteni. Mindegyik gép tartalmaz egy Thunderbolt 4 portot. Az átalakítható modellek tartalmazzák az Acer innovatív „Ezel Hinge”-ét – ez a zsanértechnológia lehetővé teszi a különféle üzemmódokban történő használatot.

A ConceptD gépekhez készített SpatialLabs egy szemkövető megoldás, egy sztereoszkópikus 3D-s kijelző és a valós idejű renderelési technológiák kombinációjával jön létre. A szemkövető megoldás egy sztereó kamerakészletből áll, amely a készülék tetején helyezkedik el, és nyomon követi a használó fejének és szemének helyzetét és mozgását. A SpatialLabs Model Viewer egy olyan program, amely lehetővé teszi a használó számára, hogy fájlokat importáljon az összes főbb 3D fájlformátumban, és sztereoszkópikus 3D-ben jelenítse meg őket. A modellnézőben a fejpozícióról generált információk beépülnek a megjelenített 3D modellbe. Például kissé balra vagy jobbra haladva a 3D modell az ellenkező irányba kerül, mintha a használó egy lépést tett volna az objektum mindkét oldalára. Mindez valós időben történik.

Az Acer meghirdette a SpatialLabs fejlesztői programot az Unreal Engine fejlesztőivel. A programba beiratkozottak egy ConceptD SpatialLabs prototípus notebookot kapnak, amely az új fejlesztés első megvalósítása.

Az Acer bemutatta a Swift X-et, a népszerű Swift noteszgép-sorozat legújabb tagját. Az ultravékony és könnyű laptop az ultrahordozható számítógépek AMD Ryzen 5000 sorozatú mobil processzorral rendelkezik, „Zen 3” architektúrával és a legújabb NVIDIA GeForce RTX 3050-nel. A processzorokhoz javított hűtést terveztek, amelyben a billentyűzet is szerepet kapott. A Swift családhoz híven a hardvert mindössze 17,9 mm vékony fém házba integrálták, amelyben egy gyorsan feltölthető 59 W-os akkumulátor is helyet kapott. Így együtt 17 órás üzemidőt is el lehet érni. A 14 hüvelykes FHD IPS kijelzője 300 nit fényerőre képes és 100% sRGB lefedettségű. Az Acer BlueLightShield technológia segít csökkenteni a szem megterhelését a hosszú szerkesztési munkák során.

A TravelMate P6 sorozat is megújult. Ezt a sorozatot a gyakran úton lévő használók számára fejlesztettek. Tartós, biztonságos és nagy teljesítményű, körülbelül 20 órás akkumulátor-üzemidővel. Mostantól az átalakítható Corning Gorilla Glass érintőképernyővel is kapható. Ez 360 fokban forgatható, így táblagépként, notebooknak és sátor-beállításban is használható. Dokkolható Acer Active Stylus is mellékelve van az eszközökhöz, amely a Windows Ink programmal működik együtt jegyzetek és rajz készítéséhez. A gépekben a 11. generációs Intel Core i7 vPro processzorok dolgoznak. A notebook 14 hüvelykes, 16–10 képarányú, FHD+ (1920×1200) felbontású, keskeny keretű kijelzője 100% sRGB színskála-lefedettségű IPS panel. A kép 170 fokos látószögben is látható, de a beépített Acer PrivacyPanel segítségével a látószöget 90 fokra lehet korlátozni. A teljes méretű és háttér-világítású billentyűzet megkönnyíti a gépelést, és lehetővé teszi az utazók számára, hogy gyenge fényviszonyok mellett dolgozzanak, például repülőgépen, éjszaka. A négymikrofonos rendszer még 6,5 méter távolságból is rögzíti a hangot. A beépített intelligens erősítő és a kettős hangszóró rendszer torzításmentes hangzást ad – mély basszusokkal.

A mindössze 16,8 mm vékony TravelMate Spin P6 és TravelMate P6 mindössze 1 kg körüli súlyú. A tokozás magnézium-alumínium ötvözetből áll, amely erősebb és könnyebb, mint az azonos vastagságú szokásos alumíniumötvözetek. A MIL-STD 810H amerikai katonai besorolásnak megfelelően a TravelMate P6 sorozat túlélheti a repülőtér biztonsági ellenőrzésekből adódó esetleges rázkódásokat, ütődéseket, a véletlenszerű leeséseket és más baleseteket. A szigorú tartóssági teszt még szigorúbb tesztelési eljárásokat követ, amelyek mérik a noteszgép nyomásnak, esőnek, nedvességnek és szélsőséges hőmérsékleteknek ellenállását.

A beépített Acer User Sensing technológia észleli, ha valaki a számítógép előtt van, hogy felébressze vagy lezárja a notebookot, és a Windows Hello felismeri, hogy az illető a tulajdonos-e. A magánélet védelmére a rendszer webkamerája fizikailag bezárható, ha nem használják. Az integrált Trusted Platform Module (TPM) 2.0 chip és az Intel vPro platform Intel Active Management technológiája megkönnyíti a biztonságos hitelesítést és a vállalati adatok védelmét. A Wi-Fi 6 és az opcionális eSim/USim-kompatibilis 5G-kapcsolat támogatja az irodán kívüli munkát és együttműködést. Ezenkívül az USB 3.2 Gen 2 Type-C Thunderbolt 4 rendkívül gyors adatátvitelt kínál akár 40 GB/mp sebességgel a csatlakoztatott USB Type C eszközökhöz, valamint elegendő energiát biztosít akár 8K-os kijelzők támogatásához. További portok is rendelkezésre állnak; a MicroSD-kártya és az NFC (Near Field Communication) a tartalom megosztására vagy a mobil fizetésre.

Az Acer három új VESA DisplayHDR tanúsítvánnyal rendelkező termékkel bővítette a Predator gaming monitorok sorozatát. Az újdonságok: Predator CG437K S, Predator X38 S és a Predator X28.

A Predator CG437K S egy hatalmas, 42,5 hüvelykes NVIDIA G-SYNC kompatibilis gaming monitor UHD (3840×2160) kijelzővel, amely a játékosok számára a lehető legrugalmasabb élményt nyújtja, két HDMI 2.1-porttal, a legújabb vezérlők támogatása érdekében, ráadásul 4K / 144 Hz opcióval és VRR-rel, egyetlen kábel segítségével. Az USB hub USB-B portot, egy pár USB 2.0 és USB 3.0 portot kínál a perifériák támogatásához, valamint egy remek USB Type-C port (PD30W) is rendelkezésre áll. Ezenkívül a beépített KVM-kapcsoló egyszerűsíti azok dolgát, akik több PC-t használnak egyidejűleg.

A monitor VESA DisplayHDR 1000 tanúsítványa biztosítja, hogy a játékok kiválóan domborítsanak a rajongók számára, illetve fontos az is, hogy a rögzített anyagok valósághűnek tűnjenek föl a tartalomkészítők számára. A kiemelkedő fényerőérték, az 1000 nit csúcsfényesség és a nagy kontrasztarány segíti az összes részlet életre keltését, a monitor Delta E <1 besorolása és a DCI-P3 színskála 90% -os lefedettsége rendkívül pontos színábrázolást nyújt. A maximális teljesítmény végett az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás a monitort és a GPU összes lehetőségét kiaknázza, lehetővé téve a gördülékeny játékmenetet, akadozás és szakadás nélkül.

A monitor RGB-színcsíkkal rendelkezik, amelyet kedvünkre szinkronizálhatunk az adott tevékenységhez. Emellett számos átgondolt technológiát is tartalmaz, ami lehetővé teszi a monitor számára, hogy alkalmazkodjék a használók környezetéhez: az Acer ColorSense a képernyő hőmérsékletét a környezet hangulatához igazítja, az Acer LightSense érzékeli a környezeti megvilágítást és ennek megfelelően állítja be a monitor fényerejét, és az Acer ProxiSense automatikusan felébreszti a monitort, ha a használók a közelben vannak, vagy elhalványítja, amikor nincsenek.

A Predator X38 S egy 2300R ívelt UWQHD + (3840×1600) monitor, amely DCI-P3 98% széles színskálával, Delta E <2 besorolással és VESA DisplayHDR 600 tanúsítással büszkélkedhet. A fényerőt kívánó jelenetek megcsillannak, a sötétek megőrzik a fekete gazdag árnyalatait, amelyek miatt az apró részletek – és a rejtett ellenségek – még árnyékba burkolózva is előkerülnek. A 175 Hz-es (túlhajtott) frissítési frekvencia és a 0,3 ms G-tól G-ig terjedő válaszidő lehetővé teszi a játékosok számára, hogy közvetlenül a cselekménybe ugorjanak, anélkül, hogy aggódnának a szellemképek miatt, míg a kijelző 37,5 hüvelykes Agile-Splendor IPS kijelzője biztosítja, hogy minden remekül lássék, még nagy látószögben is.

A Predator Game Mode a játékosoknak nyolc, előre beállított (testre szabható) megjelenítési módot kínál a tartalom különböző műfajainak megfelelően; az Acer LightSense és az Acer ColorSense a környezet alapján automatikusan beállítja a képernyő fényerejét és színhőmérsékletét. Az NVIDIA G-SYNC Esports Mode versenyképes játékra tervezett kijelző, megkönnyíti a sötét területeken lévő objektumok megkülönböztetését a fekete szint növelésével és a gamma-szint finomhangolásával. A Predator X38 S magában foglalja az NVIDIA Reflex Latency Analyzer-t is, ez a késleltetési mérőeszköz érzékeli az egérből érkező kattintásokat, majd méri a képpontok megváltoztatásához szükséges időt a képernyőn, miközben az NVIDIA G-SYNC ULTIMATE gördülékeny, gyors ütemű játékmenetet tesz lehetővé a képernyő-szakadozás kiküszöbölésével, a kijelző késésének minimalizálásával.

A Predator X28 egy 28 hüvelykes UHD (3840×2160) monitor, amelyet vékony profil és keskeny kávák határoznak meg. VESA DisplayHDR400 tanúsítvánnyal rendelkező Agile-Splendor IPS kijelzője 155 Hz-es (túlhúzott) frissítési frekvenciát kínál, 1 ms G to G válaszidővel. A monitor a NVIDIA Reflex késleltetési elemzővel is rendelkezik.

Az Acer LightSense, a ColorSense és a ProxiSense biztosítja, hogy a monitor mindig a lehető legjobb képminőséget nyújtsa, bármilyen megvilágításban. A kényelmesebb megtekintési élmény céljából a BlueLightShield Pro is működésbe lép, hogy szelektíven kiszűrje a kékfény-kibocsátást, miközben a Delta E <1 színpontosságot megtartja. A Predator X28 a TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkező játékmonitor.

Az Acer a gaming portfólióját Predator-notebookokkal, egérrel és új 5G CPE-routerrel bővítette. Frissítette a Predator Orion 3000 és Predator Nitro 50 asztali játékra tervezett gépeit is. A vadonatúj Predator Triton 500 SE és a Predator Helios 500 noteszgépeket frissítette a gyártó, és már tartalmazzák az új 11. generációs Intel Core i9 processzorokat és az NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú laptop GPU-kat. A játékos erőgépekben az Acer 5. generációs AeroBlade 3D ventilátor technológia oldja meg a hűtést, a DTS: X Ultra audio gerjeszti a hangokat, a hálózati csatlakozást az Intel Killer E3100G Ethernet vezérlő, az Intel Killer Wi-Fi 6 AX1650i és a PredatorSense eszközkezelő szoftver biztosítja.

A használók többféle képernyő közül választhatnak: Predator Triton 500 SE esetében 16 hüvelykes 16:10-es képarányú kijelzőjét, egy 165 Hz-es WQXGA Mini LED-panelt, 1250 nittel és az sRGB színskála 100%-os lefedettségét vagy a 240 Hz-es WQXGA IPS PolarBlack panelt 3 ms válaszidővel, a DCI-P3 színskála 100%-os lefedettségével. A Predator Heliosnál a kijelző 17,3 hüvelykes 4K Mini LED 120 Hz-es, amelyet AUO AmLED technológia működtet, s támogatja a VESA Display HDR 1000 szabványt.

A Predator Triton 500 SE egy limitált kiadású notebook azoknak a játékosoknak, akik olyan gépre vágynak, amelyik képes megbirkózni mind a legújabb AAA-játékokkal, mind a magas teljesítményt igénylő munkavégzéssel. Egy 11. generációs Intel Core i9 processzorral, NVIDIA GeForce RTX 3080 laptop GPU-val és 64 GB 3200 MHz-es DDR4 memóriával érkezhetnek ezek a notebookok. Mindössze 19,9 mm vékonyak, akkujuk 12 óráa elegendő táplálásra alkalmasak. A notebook elegáns, letisztult megjelenése azt mutatja, hogy akár munka laptopként is funkcionálhat a játékot kedvelők számára.

A Predator Helios 500 túlhajtható 11. generációs Intel Core i9 processzorral, NVIDIA GeForce RTX 3080 laptop GPU-val és 64 GB DDR4 3200 MHz memóriát kapott. A játékosok a PredatorSense segítségével engedélyezhetik a Predator Pulsar-világítást, és testre szabhatják a fényeket, hogy billentyűzetük teljesen egyedi legyen az RGB háttérvilágításnak köszönhetően. Ezenkívül a WASD gombok tovább javíthatók az Acer Racing kiegészítő sapkákkal vagy a MagForce billentyűkkel, amelyek MagTek mechanikus kapcsolókkal rendelkeznek.

Az új router, a Predator Connect X5 5G CPE az első Intel Killer-kompatibilis 5G CPE a világon, amely képes 4,7 Gbps sebességgel 5G-kapcsolat biztosítására. Ezt egy négymagos, 2 GHz-es ARM Cortex processzorral, 1 GB DDR4 és 1 GB Flash memóriával tudja megoldani. Predator Connect X5 5G CPE dedikált GAME LAN-porttal. A játékosok igényeit szem előtt tartva, a dedikált fedélzeti GAME Port lehetővé teszi a leggyorsabb, kompromisszumok nélküli átvitelt. Egy szabványos LAN-portot, egy WAN-portot, USB-t, valamint SIM-kártyahelyet kapott. Ezenkívül a használók az X5 Wi-Fi 6 képességein keresztül maximum 256 eszközt csatlakoztathatnak játék, streamelés céljából – tartalomcsökkentés nélkül. Az Intel Killer Control Center lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az elsőbbségi preferenciáik alapján finoman hangolják az adatfolyam lefelé és felfelé irányuló sebességeit, egyes alkalmazásoknak magasabb hálózati elsőbbséget tulajdonítva. Az Intel Killer prioritás-szabályozása számos játék, alkalmazás és webhely optimális prioritási beállításait is automatikusan felismeri és módosíthatja, hogy jobb online élményt nyújtson. A Predator Connection Manager lehetővé teszi a használók számára, hogy figyelemmel kísérjék és beállítsák 5G-s adatfelhasználásukat a játék- és médiafogyasztási igényeiknek megfelelően. Az integrált Trend Micro Home Network Security fokozott kiberbiztonságot nyújt a hálózati eszközök számára a hálózati forgalom vizsgálatával és kezelésével, elősegítve a felhasználók magánéletének és adatainak védelmét.

A Predator Cestus 335 gaming egér ergonomikus kialakítással, PixArt 3370 érzékelővel és 2000 Hz-es lekérdezési frekvenciával rendelkezik, lehetővé téve minden mozdulat, lövés vagy akció pontosságát. Öt színkódolt DPI-szintet tartalmaz (19 000 DPI), lehetővé téve a használóknak, hogy könnyedén beállítsák az érzékenységi küszöböket és váltogassanak közöttük. A játékokon kívüli tartalomban történő navigáláshoz egy hipergyors görgető gombbal böngészhetnek a használók az interneten. Az egérnek összesen 10 programozható gombja van, így a játékosok gyorsan eltüntethetik az ellenfeleket anélkül, hogy a billentyűzet gyorsbillentyűire kellene hagyatkozniuk. Ezeket a gombokat öt profilba lehet konfigurálni-rendezni, amelyek gyorsan beállíthatók a QuarterMaster alkalmazás elérésével, lehetővé téve a különböző elrendezések tárolását a különböző játékfajták számára.

Az Acer Predator Orion 3000 és a Nitro 50 asztali PC-k frissültek, bennük a legújabb 11. generációs Intel Core vagy AMD Ryzen 5000 sorozatú asztali processzorok dolgoznak, valamint az NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú GPU-kkal szerelik őket.

A Predator Orion 3000 azoknak a játékosoknak készült, akik kategóriájukban a legjobb hardveres élményre vágynak, amelyet egy közepes méretű torony-kialakítás képes nyújtani. A 11. generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA Ampere architektúrájú GeForce RTX 3070 GPU-val, valamint a legfeljebb 64 GB 3200 Hz-es DDR4 memóriával a használók mindezt elérhetik. A rendszer hűvösen tartását a 92×92 mm-es egyedi tervezésű FrostBlade ventilátor szolgálja szabadalmaztatott lapátokkal, hogy az Orion 3000 kellően hűtött legyen. Négy RGB LED van beépítve közvetlenül a ventilátorra. A játékosok testre szabhatják a ház elülső részén található függőleges fénysávokat a PredatorSense segédprogramjával, amivel a használók egy helyről beállíthatják a rendszer, a világítás és a ventilátor sebességét.

A Predator Orion 3000 egy opcionális EMI-kompatibilis edzett üveg oldallapot is kaphat, amely bepillantást enged a gép belsejébe.

Az Acer Nitro 50 sorozat nagy teljesítményű processzorai – az AMD Ryzen 9 5900 sorozatú asztali processzorig vagy a 11. generációs Intel Core i7 processzorig – elegendőek az olyan intenzív feladatok ellátásához is, mint például a grafikus tartalom létrehozása és a videók szerkesztése – ezek mindegyikéhez tökéletes az NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti GPU. A Nitro 50 modellek 64 GB kétcsatornás 3200 MHz-es DDR4 memóriával, kettős 3,5” SATA3 HDD foglalattal, M.2 2280 PCIe NVMe SSD-foglalatokkal, Wi-Fi 6-tal, Dragon LAN 1G Ethernet-tel és USB 3.2 Gen 2 Type-C és A típusú portokkal rendelkeznek. A NitroSense rendszerkezelő szoftver lehetővé teszi a CPU és a GPU hőmérsékletének figyelemmel kísérését, valamint a ventilátor sebességének beállítását.