Acer S2-sorozat: ma a legvékonyabb LED-kijelzők

Az időtálló formájú monitor kiváló videó-grafikus teljesítményt kínál: nagy felbontás (HD, HD+ vagy Full HD modell), kivételes kontrasztarány (12 000 000–1) és 2 ezredmásodperces válaszidő az, ami ezeket a kijelzőket sokoldalúvá és kiválóan teljesítővé teszi, különösen, ha mozgó képet nézünk.

Az új S2 sorozat ötféle méretű kijelzőből áll: 61 cm (24”), 58 cm (23”), 55 cm (21”), 51 cm (20”) és 47 cm (18,5”). A 18,5–23 hüvelykesek csupán 12,9, a 24”-es is csak 13,2 mm „vastag”. Az S2 kijelzők jól csatlakoztathatók az otthoni szórakoztató elektronikai eszközökhöz, irodai perifériákhoz a VGA-csatlakozón keresztül; a DVI-csatlakozónak (HDCP védelemmel) köszönhetően a DRM-védett tartalmak is teljes mértékben élvezhetők A HDMI-csatlakozó a kiváló nagyfelbontású látványhoz szükséges tartozék.

Az S2 sorozat az Acers EcoDisplay vonalába illeszkedik, mivel energiatakarékos, kivételesen vékony és higanyt nem tartalmazó anyagokból készült. Az ultra-vékony kijelzők fehér LED-technológiával készültek, ez sem tartalmaz veszélyes anyagokat. A hagyományos CFFL kijelzőkkel összehasonlítva, az S2-sorozat akár 68%-kal  kevesebb energiát fogyaszt. Az Acer eColor Management rendszer révén a készülék használói finoman hangolhatják a kijelzőt a színmegjelenítés meghatározásával, a munka jellegétől függően: adat, média, mozi vagy képek. Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikusan igazítja a kontrasztarányt a különösen éles képek megjelenítése végett. Az Acer eDisplay Management is hasznos eszköz: a színkalibrálásra és a kijelző teljes körű kezelésére szolgál.Az Acer az S2 kijelzősorozatra hároméves szervizgaranciát ad. 

This entry was posted in Egyéb kategória. Bookmark the permalink.