Bővítette együttműködését a DIGI és a Discovery Networks

Meghosszabbította együttműködését a DIGI Csoport a Discoveryvel avégett, hogy a tévénézők továbbra is élvezhessék a műsorszolgáltató kiemelkedő minőségű tartalmait.

A két társaság emellett egy hazánkban még kevésbé ismert csatornáról, a 25 éve alapított, leginkább házfelújítással és kertépítéssel foglalkozó amerikai HGTV (Home & Garden Television)-csatornáról is megállapodott, amely holnaptól elérhető a DIGI és az Invitel csatornakiosztásában.

Az együttműködésnek köszönhetően a DIGI és az Invitel ügyfelei továbbra is élvezhetik az Eurosport 1 és az Eurosport 2 sportcsatornákon látható legrangosabb téli sporteseményeket, illetve a nyári kerékpár-versenyeket, valamint megtekinthetik a négy Grand Slam és az ATP tenisztorna mérkőzéseit is. A tévénézők számára emellett a jövőben is elérhetők lesznek az életmóddal és divattal foglalkozó TLC szórakoztató műsorai, mint például a Tortakirály, a Mondj igent a ruhára!

Az izgalmas kalandok kedvelői továbbra is követhetik a Discovery főleg ismeretterjesztő témákat bemutató tudományos sorozatait, a többi között a Bear Grylls: A sziget újabb epizódjait. Jó hír az egzotikus tájak és a különleges helyi ételek szerelmeseinek, hogy az utazással foglalkozó Travel Channel tévécsatorna szintén megtalálható lesz a kínálatban.

Frissítés: 2020. január 1. hatállyal az AMC Networks International – Central and Northern Europe („AMCNI CNE”) megállapodást kötött a DIGI-vel kilenc televíziós csatornájának terjesztéséről. Januártól a Sport1, Sport2, az AMC, a Filmcafé, a Spektrum, a TV Paprika, a Minimax és a CBS Reality, továbbá a JimJam is megjelenik a DIGI hálózatán – áll a szolgáltató szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Málnay B. Leventére, az AMCNI CNE ügyvezető alelnökére hivatkozással.