Canon nyomtatóújdonságok: elődeiknél olcsóbbak, nagyobb teljesítményűek

A Canon Europe ma bejelentette díjnyertes i-Sensys és Maxify nyomtatósorozatának legújabb tagjait, köztük az első olyan Maxify-modellt, amely a MegaTank újratölthető tintatartály-rendszerrel működik.


A japán multinacionális vállalat elkötelezett amellett, hogy a vállalkozások egy lépéssel az események előtt járjanak. Mind az i-Sensys MF832Cdw, mind a Maxify GX6040 és GX7040 kifejlesztése a termelékenység, az együttműködés és a hatékonyság szem előtt tartásával történt, így változatos használatához és munkahelyi környezetekhez egyaránt ideálisak.
A Canon széles termékválasztékában a vállalkozások biztosan megtalálják az igényeiket kielégítő legmegbízhatóbb és bővíthető megoldást, függetlenül attól, hogy alkalmazottai távmunkában otthonról, kis irodákban vagy közösségi munkahelyen dolgoznak.

A kis irodák és közösségi terek egyre általánosabbá válnak, és még aránylag csekély számú használó esetén is szükségük van a csúcskategóriás eszközök valamennyi funkciójára. Ezt az igényt igyekszik kielégíteni az i-Sensys MF832Cdw, amely kiváló színes lézertechnológiát kínál a professzionális megjelenésű, tökéletes nyomatok előállítása céljából. Az akár 38 lap/perc színes nyomtatási és 150 kép/perc szkennelési sebességű eszköz a sorozat leggyorsabb tagja, amely támogatja a nagy mennyiségű nyomtatást és szkennelést.

A kompakt, asztali használatra tervezett Maxify GX6040 és GX7040 szintén gyors másolást és szkennelést kínál, miközben a négyszínű, pigment alapú tintarendszernek köszönhetően professzionális minőségű nyomatokat produkál. Az új készülékek a sorozatban elsőként kínálnak újratölthető MegaTank tintatartály-rendszert. A színestintapalack-készlet által akár 14 000 oldalas nyomtatásra alkalmas.

A hibrid munkavégzésre áttéréssel az irodai eszközöknek együttműködési lehetőségeket kell kínálniuk a használók számára. Az i-Sensys MF832Cdw és a Maxify GX6040/GX7040 intelligens csatlakoztathatóságot, valamint távfelügyeletet, távoli kezelést és eszközműködtetést kínál, ekként a vállalkozások folyamatosan működhetnek. Az i-Sensys MF832Cdw használói a Canon Print alkalmazás segítségével nyomtathatnak, szkennelhetnek, másolhatnak és csatlakozhatnak a felhőhöz, valamint élvezhetik a meglévő szoftverekkel és technológiai platformokkal, köztük az AirPrint és a Mopria megoldásokkal való kompatibilitást.

Az i-Sensys MF832Cdw a Microsoft Universal Print szolgáltatással is kompatibilis, alkalmas az egyszerű és biztonságos felhőből való nyomtatásra, illetve fejlett dokumentum-munkafolyamatok kiszolgálására.

A nagy mennyiségű nyomtatást végzők számára a Maxify MegaTank újratölthető technológiája hatékony megoldás, mközben a beszerzési és üzemeltetési költségek átlagosan 85 százalékkal csökkennek. Az economy, azaz gazdaságos üzemmód csökkenti a tintafogyasztást, mináltal akár 21 000 oldalra növekszik a nyomtatási kapacitást.