DIGI-mobil: több mint 900 településen

A frissen csatlakoztatott településekkel együtt már kilencszáznál több településen érhető el a DIGIMobil-szolgáltatás, miáltal magyarországi lakosság több, mint 90 százaléka élvezheti a a kültéri lefedettséget. (A nyitó kép forrása: www.media1.hu)


A DIGI legfiatalabb szolgáltatása új mérföldkőhöz érkezett! két és fél éves munkának köszönhetően a DIGIMobil által lefedett települések száma átlépte a 900-at, ezzel az ország lakosságának több mint 90 százaléka számára kínálhat kültéri lefedettséget.

Az újonnan csatlakoztatott települések: Aba, Balatonszemes, Balkány, Bucsa, Csávoly, Darvas, Dunabogdány, Érsekhalma, Gyomaendrőd, Hajdúdorog, Iklad, Isaszeg, Jakabszállás, Kardos, Kemecse, Leányfalu,
Nagyszénás, Nyírbátor, Rákócziújfalu, Ruzsa, Sátoraljaújhely, Sükösd, Tiszaszőlős, Újkígyós, Újlengyel, Üllés, Zsámbék, Zsombó.

A DIGIMobil szolgáltatás 2021 januárja óta kétféle lakossági tarifacsomagban érhető el; az egyik a DIGIMobil Plusz (15 GB belföldi mobilinternet adatkerettel és 200 perc lebeszélhetőséggel), a másik a DIGIMobil Max (30 GB belföldi mobilinternet kerettel és belföldi irányba indított hívás esetén percenként szerfölött kedvező percdíjjal), valamint ugyanez Junior opció formájában (10 GB mobilnettel és az előzőével azonos percdíjjal).

A DIGIMobil Max és DIGIMobil Plusz a már Invitel- és DIGI-előfizetők számára kedvezményes havidíjjal elérhető, míg a Junior opció – ugyancsak meglévő előfizetők számára – az előző árának a feléért. (A részletekről célszerű informálódni a www.digi.hu/mobil oldalon.)

A DIGIMobil mellett a vállalat vezetékes szolgáltatását is fejlesztette. Október 19-én, a magyar távközlési piacon elsőként mutatta be a Fiberlink 10G-t, a 10 Gbit/mp sávszélességű lakossági internet-szolgáltatását, ami decembertől elérhető Budapest számos kerületében, a Fiberlink 2.5G ugyancsak rendelkezésre áll.