Ezt még Borkai sem merte megtenni

Dr. Dézsi Csaba András kormánypárti polgármesterjelölt szabadidejében nemcsak a többmilliós egzotikus házi papagájfarmjára áldoz 30 milliós luxus terepjáróval furikázva madáreledelért, de nem áll tőle távol az ötvenes évek sztálinista személyi kultusza sem.

Amint a Hírklikk portál megtudta: kardiológus orvos lévén szívbaj nélkül felpingáltatta saját magát és kedves nejét a gyermekrendelő falára. „Borkai legalább nem örökíttette meg az önkormányzati büfé desszertpultja mellett az adriai aktusát” – mondták erre győri forrásaink.

Felgyorsultak az események a győri időközi választást kísérő kampányban. Az újévi kapatosságot felváltotta a kijózanodás ideje, és olyan történettel szembesülhetünk, amiről a Fidesz által jelölt dr. Dézsi Csaba András eddig diszkréten hallgatott…

A hírportál az elsők között számolt be arról, hogy a győri választásra a Fidesz által szerény, csak a közjóért tevékenykedő „népbarátja-orvos” szerepre fazonírozott jelölt nem csupán a több tízmilliós luxusterepjárókért rajong, lelkes állatbarátként csekély költségvetésű csigák helyett milliókért beszerezhető egzotikus papagájok a kedvencei, de könyvkiadás is része a vállalkozási portfóliójának. Ezzel kapcsolatban változatlanul és makacsul dugdossa a vagyonnyilatkozatát a nyilvánosság elől – írja a Hírklikk.

Dr. Dézsi Csaba András a PestiSrácok nevű médiafelület mikrofonjába többek között azt nyilatkozta, hogy aki vele ellenkező véleményen van, az nem helybéli „tróger senkiházi”.

Úgy látszik, mégis csak vannak Győrött, akik ellent mernek mondani a professzor úrnak (nem pesti, hanem „helyi tróger senkiháziak”), akik e tudósítás bevezető képét küldték el a Hírklikknek.

A kép a kórházi gyermekosztály bejáratánál készült, amint egy falfreskón – pajkos dzsungelháttérből – mosolyog a szerény életvitelű győri polgármesterjelölt és felesége.

(A tudósítás forrása, tessék kattintani!)