Gondolkodik és cselekszik az AccuRead Automate 2.0

Az új verzió optimalizálja az AccuRead Automate megoldás alapvető funkcióit, és ezáltal gördülékenyen működik, nem okoz gondot neki a dokumentumok gyors osztályozása és tárolása sem kereshető fájlformátumokban. Olyan dokumentumok szövegfelismerésére és osztályozására is alkalmas, amelyek nem felelnek meg egészen egyetlen „megtanult” kategóriának sem. Ily módon az AccuRead Automate 2.0 jóval alacsonyabb hibaszázalékkal dolgozik, mint az előző szoftverváltozatok.

Az újdonságról Csucska Péter, a Lexmark Magyarország ügyvezető igazgatója a többi között elmondta: a vállalkozásoknak gyakorta okoz gondot a nyomtatott információk beolvasása, és az is, hogy a beolvasott információkhoz könnyen hozzá lehessen férni, ha szükség van rá. Miután sokféle típusú dokumentummal van dolguk a cégek, intézmények munkatársainak, szkennelés előtt és után gyakran kikerülhetetlen a kiegészítő, időrabló, aprólékos munka.

Az AccuRead Automate lehetővé teszi dokumentumok részben automatizált beolvasását és feldolgozását. A szoftver az oldalak szkennelésekor felismeri és osztályozza a dokumentumokat, és kinyeri belőlük a kulcsfontosságú információkat, miközben automatikusan elnevezi és indexeli a fájlokat, a beolvasott adatokat előre meghatározott rendeltetési helyekre irányítja és elérhetővé teszi a folyamat későbbi szakaszaihoz kapcsolódó alkalmazások számára.

Az AccuRead Automate alkalmazásról készült videó itt megtekinthető, tessék kattintani!