Háromszáz gyermeket ajándékoz meg a Gyermekmentő

Háromszáz hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát teszik szebbé az idén a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói – az OTP Bank, a Westend Bevásárlóközpont és a Spar Magyarország Kft. (Egy régi karácsony emlékére…)

Ez az év mindenki számára rendhagyó volt, és az előttünk álló ünnep is más lesz, mint ahogy megszoktuk. Elmaradnak a karácsonyi rendezvények, előadások, a munkahelyi és iskolai összejövetelek, és a családok is biztosan csak szűkebb körben gyűlnek össze.

A Gyermekmentő Szolgálatnak és támogatóinak is más formában kell segítséget nyújtani és örömet okozni azoknak, akiket ez az új helyzet a legjobban sújt.

Így sajnos, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat „mindenki karácsonya” jótékonysági eseménye is elmarad, melyet az idén már a 21. alkalommal rendezett volna meg. 

A Westend Bevásárlóközpont, az OTP Bank és a Spar Magyarország éppen ezért úgy döntött, hogy az erre az alkalomra 300 gyereknek ajánl fel ajándékokat, melyet a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat segítségével a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány, a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium és az Oltalom Karitatív Egyesület által keresztül juttatja el hozzájuk.  

A Gyermekmentő Szolgálat örömmel vállalta az ajándékozás lebonyolítását, egyúttal köszöni támogatók segítségét.