Lojalitás

(Rab László / Újnépszabadság) 1. Valamit szögezzünk le, egyetértek a miniszterelnök úrral mindenben, plusz még abban is, hogy Áder János köztársági elnök úr két sügér közt is időt tudott szakítani a nemzetmegvédést magába (azazhogy önbe) foglaló rendelkezések gyors aláírására. (A nyitó képen a szerző (balra) Nagy Katalin karján nyugtatja a kezét.)


Mindenben támogatom az elnök úrat, pártját, a Fideszt pedig valahogy éjféltől különösképp megkedveltem.

Frank Zappe
)(

Ha valaki azt látta volna, hogy az elmúlt hetekben bírálni merészeltem az állami pártintézkedéseket, az súlyos tévedés, az Elnök Urat akadályozó ellenzék megtévesztése lebegett a szemem előtt. Most végre beállhatok a sorba én is.
A fent közölt fotóval igazolom, hogy már korábban is bizonyítottam hűségemet, amikor Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök úr kedves barátjánál, a jordán üzletember Zaid Naffánál vendégeskedtem, közben kezem szerényen Nagy Katalin rádiós újságíró vállára tettem (ő szokta kemény kérdésekkel ostorozni péntek reggelenként mindnyájunk Kossuth Rádiójában a Pártelnök Urat).
A képen szereplő további újságíró személyek nemzetünk nagy közös gazdasági akcióprogramja iránti feltétlen hűségéért kezeskedem, a dokumentumot bármikor az igazoló bizottság elé tudom tárni.
2. A letűnt liberalizmus egykor ünnepelt, ma már elfeledett sztárjának, Frank Zappának a képaláírását máris cenzúra alá vetettem, amivel jelezni szeretném, hogy támogatom Belénessy polgártárs minapi cenzúrára vonatkozó elképzelését. Megjegyzem, hogy engem már nem szükséges cenzúrázni, ezzel is könnyítem a felállítandó nagytiszteletű hivatal munkáját.
3. A Magyar Nemzetet olvasván jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat, de az mind őszinte. Rá kellett jönnöm közben, mily nagy hiba volt a Miniszterelnök Úr által egy korábbi veszélyhelyzetben megszüntetett Népszabadságnál (ld. a judeo-bolsevizmus tűzfészke) munkálkodnom, sok-sok ártalmas cikket közöltem ott egykor a valóságról, amellyel akadályoztam népem, nemzetem előrejutását.


Ma már más a helyzet: mindennel meg vagyok elégedve. Maradok feltétlenül itthon. Lojalitásomat a következő alkalommal cicás és spenótos képek közlésével bizonyítom.