Magyar ember imádkozik Orbán Viktorért

Először a 2010-es években hallottam a magyar emberekről. Szijjártó Péter kezdett el róluk beszélni, de később Orbán Viktor is gyakran említette őket. (Magyar ember nem öltögeti a nyelvét, amikor mással beszél; foto: AFP)

Tőlük tudom, hogy a magyar emberek visszautasítják a brüsszeli bürokraták nemtelen támadásait, és nem kérnek Soros tervéből, mert joguk van eldönteni, hogy kikkel akarnak együtt élni, és kikkel nem. A magyar embereknek nem diktálhat senki, mert nem vevők arra, hogy mások oktassák ki őket demokráciából.

Érdekelni kezdett, hogy milyen lehet a magyar ember. Mert hiába hittem, hogy ismerem, hiszen magam is magyar ember vagyok, ráadásul olyan magyar ember, aki magyar emberek között él. De ezek szerint, másmilyen magyar emberek is vannak. Nem hagyott nyugodni a kíváncsiság: milyen az a magyar ember, akiről a kormány beszél, és akit példaképül állít elénk. 

Ha nem is könnyen, de találtam egy teljesen átlagos, tehát minden más nemzet fiainál és lányainál jobb és kiválóbb magyar embert. Hosszan beszélgettem vele, és most leírom a tapasztalataimat. 

Magyar ember jó helyre születik. Olyan országban látja meg a napvilágot, ahonnan nem az életéért kell menekülnie. Jövedelemmel rendelkezik, rendezett körülmények között él, nem ismeri a nélkülözést, a bizonytalanságot. Ennél fogva, nincs életveszélyben, nem kell menekülnie a reménytelenségből a kilátástalanságba. Magyar ember nem tölti idejét utcán, pályaudvarokon, befogadó állomásnak becézett börtönökben, vonatra, regisztrációra, meleg ételre, hideg vízre várva.

Magyar ember nem zsúfolódik be sokadmagával levegőtlen furgonokba, labilis lélekvesztőkbe, nem fullad meg. Nem fizet embercsempészeknek, hogy elvigyék oda, ahová nem viszik.

Minden ellenkező híreszteléssel szemben, a magyar ember nem utálja a cigányokat. A cigányzenét és a cigánypecsenyét például kifejezetten szereti, testnevelésórán cigánykereket hány, a Farkas Jancsi pedig – hiába volt cigány – a világ legjobb futballistája volt. Kár, hogy már nem él, és nem ma focizik, megmutatná ezeknek a maiaknak. Magyar ember szerint a cigányok nem tehetnek arról, hogy lopnak és bűnöznek, rajtuk kívül álló okok miatt benne van a fajtájukban.

Magyar embernek a zsidók ellen sincs kifogása, neki is van egy zsidó barátja, aki nagyon rendes. Annyira rendes, hogy akár magyar ember is lehetne, kár, hogy az illető zsidó. Magyar ember szereti a zsidó ételeket, a zsidó vicceket, valamint a zsidó komikusokat, mert azoknak olyan vicces az észjárásuk. Egyedül azt nem szereti a zsidókban, hogy nem magyarok. 

Magyar ember válaszol a nemzeti konzultációnak nevezett parasztvakítás kérdéseire. Nem rajzol f…t (férfi nemi szervet), p…t (női nemi szervet) a miniszterelnöknek írott levélre, nem ír neki ordenáré dolgokat. Magyar ember tartózkodik a politikailag inkorrekt kifejezésektől és megnyilvánulásoktól.

Magyar ember imádkozik Orbán Viktorért. Tudja, hogy ezek a mostaniak szétlopják az országot, de hát ugye a másikak is loptak. Magyar ember tudja, hogy az országban nagy a korrupció, a vezetők és csókosaik pofátlanul gazdagodnak. 

Magyar ember sajnálja Orbánt, amiért ennyi gazemberrel van körülvéve. Abba viszont még véletlenül sem gondol bele, hogy Orbán maga vette körül magát ezekkel a gazemberekkel.