A Manhattan Associates látványos növekedést tervez Magyarországon

A piaci pozíció megerősítésével egy időben, a Manhattan helyi GeoPartnere, az MG Supply Chain Zrt. bővíti szakembergárdáját, hogy még eredményesebben támogathassa a Manhattan Associates-t mind Magyarországon, mind pedig a kelet-európai térségben, ahol a Manhattan megoldásai már több világmárka, mint például a Tesco, a DHL és a Dell disztribúciós folyamatait is segítik. 

Az MG Supply Chain Zrt. növekedésével, a Manhattan is bővíti marketingtevékenységét Kelet-Európában, Magyarországon pedig a következő hónapokban számos marketingkampányba kezd. 

Farkas István, az MG Supply Chain Zrt. Vezérigazgatója: „A raktári technológia fejlődése várható a régióban a következő években. Izgatottan tekintünk a jövő elé, és minden szakértelmünkkel azon leszünk, hogy az MG Supply Chain Zrt. és a Manhattan együttműködése révén, minél több, a Manhattan megoldásaival elégedett ügyfelet tudjunk kiszolgálni ebben a térségben”. 

“Bízunk benne, hogy a világgazdaság fellendülésével, mind a helyi mind pedig a Magyarországon működő nagyvállalatok újra növekedni kezdenek. Versenyképes technológiai megoldásainkkal, valamint az MG Supply Chain Zrt. szakembergárdájának támogatásával segíthetjük a vállalatokat ellátási láncuk hatékonyságának optimalizálásában” – mondta el Jan-Paul Boos, a Manhattan Associates igazgatója. 

This entry was posted in Egyéb kategória. Bookmark the permalink.