Mentorprogram: a jövő menedzsere 2.0

A Menedzserszövetség április 20-án elindította „a jövő menedzsere” 2.0 mentorprogramját, online formátumban, 36 mentorral, akiknek véleményére, gondolataira és iránymutatására a jelen helyzetben fokozott szükség van Magyarországon.

A Menedzserszövetség rendkívül sikeres első mentorprogramját követően májusban folytatja kezdeményezését, Jövő Menedzsere 2.0 mentorprogram néven. Tavaly tavasszal, mikor az előző program koncepciója kidolgozásra került, három fő elv mentén határozta meg a szövetség elnöksége és ügyvezetése a programmal kapcsolatos céljait: értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb, szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében. 

A mostani időszakban a tapasztalatátadás, az iránymutatás a lehető legnagyobb segítség a fiatal vezetőknek, középvezetőknek, a Menedzserszövetség ezzel a programjával kívánja támogatni a jövő menedzsereit ebben a válságos időszakban. A mentoráltak választ kaphatnak a mentoroktól többek között arra, hogy milyen lehetőségeik maradtak, ha „az a terv teljesen megsemmisült”, mit tehetnek a kialakult helyzetben és mit tanulhatnak egy ilyen válsághelyzetből?

A mentorprogram muníció a koronavírus alatt, és az utána következő, a gazdasági fellendülést igénylő időkre. A világban kialakult helyzetre való tekintettel a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program digitális alapokon, virtuális találkozók formájában fog megvalósulni május 15. és június 30. között, 6 alkalommal 2 órás online konzultáció keretében.