Mindentudó kültéri Canon-kamera: CR-X300

Távvezérléses kamerarendszer-termékeinek bővítéséről adott hírt ma a Canon Europe: megjelent kínálatában a CR-X300, a kis méretű, masszív PTZ (pantilt-zoom, azaz forgatható, billenthető, zoom-funkciós) kamera.

Egyszerű működtetésével és számos csatlakoztatási lehetőségével a CR-X300 egyszerűsíti a munkafolyamatokat. A robosztus, a környezeti hatások ellen védett kamera tökéletes választás ott és ahol korlátozottak a rögzítési lehetőségek.

A professzionális 4K videó-termékek követelményeinek is megfelelő CR-X300 a Canon fejlett képalkotási technológiájával működik. Digic DV6 processzorával kiváló, nagy felbontású, 4K UHD-képeket képes alkotni. Az 1/2,3 collos (1/5,84 cm) CMOS (komplementer fém-oxid félvezető) érzékelőt a Canon híres hibrid automatikus fókuszálási (hybrid autofocus) rendszerével kombináló CR-X300 gyorsan és pontosan képes tárgyakra fókuszálni még gyenge fényviszonyok esetén is. A kamera stabilizált 20-szoros optikai zoom objektívjének maximális nyílása f/1,8 a legszélesebb beállítás esetén, ami tovább tökéletesíti a képminőséget gyatra fényviszonyok esetén.

A kameraújdonságról bővebben itt, tessék kattintani!