Nem játék ez a játékgép: Predator Triton 900

Játékosoknak tervezett két noteszgépet mutatott be ma az Acer. A Predator Triton 900 kimagasló teljesítményre „kihegyezett”, szerfölött karcsú eszköz, alakítható kijelzővel. Ötszázas testvére, a Predator Triton 500 egy teljes fémházas erőmű, és mindössze 17,9 mm vékony. Egyik gaming notebook sem marad alul a teljesítményét illetően a hasonló jellemzőkkel fölruházott asztali játékgépekkel szemben.

A Predator Triton 900-zal megkapják a használók az alakítható kijelző-élményt, a Triton 500 pedig rendkívül vékony és a dizájnra összpontosít a teljesítmény mellett. Az új NVIDIA GeForce RTX GPU-k hihetetlen és lenyűgöző játékélményt kínálnak lélegzet-elállító technológiák, mint például a valós idejű real tracing, valamint a legújabb generációs ultragyors GDDR6 memóriák által. Sokan kíváncsiak, miként segít a legújabb GeForce RTX 2080 Ti az Acer-nek az igazi gaming élmény és teljesítményre koncentráló megoldások létrehozásában.

A Predator Triton 900 és 500 az Acer fejlett hűtésrendszerét használja, a melynek lelke az AeroBlade 3D fémventillátor-technológia – Coolboost opcióval kiegészítve.

Az Acer kibővítette díjnyertes 15,6 hüvelykes Chromebookjainak kínálatát az első AMD-központú Chromebookkal, a 315-ös modellel. A noteszgépet kívánság szerint már hetedik generációs AMD A6-9220C vagy A4-9120C processzorokkal szerelik, miáltal bőven elegendő a teljesítménye az applikációk, multitasking futtatásához. A meggyőző teljesítmény párosul az Acer Chromebook 315 full HD 15,6 col képátlójú (akár érintő) kijelzővel, amely alkalmas video-streamek, web alapú játékok és alkalmazások futtatására.

Az új AMD-processzorok és Radeon grafikus lapkák elegendő erőhátteret kínálnak a Chrome- és Android-alkalmazások, kiegészítők futtatásához, így csaknem mindenki igényeit képes kielégíteni.

A kristálytiszta 15,6 colos full HD 1920×1080 képpontos, 178 fokos betekintési szögű kijelző elég nagy ahhoz, hogy használója teljes képernyőn élvezhesse a megnyitott böngészőket, videókat és webes játékokat. Az audió- és videóélmény kristálytiszta, köszönhetően a HDR-nek, valamint a beépített mikrofonnak. A tiszta hangzás révén az Acer Chromebook 315 szórakoztató központtá alakítható. Két, teljes méretű, masszív hangerejű, nagy hangzástartományú felületi hangszórója a billentyűzetet szegélyezi. A gép súlya 1720 gramm, méretei: 380,5×256,2×19,9 milliméter.

Bemutatta az Acer a meghökkentően vékony és könnyű Swift 7-esét (SF715-XX) is. Az eszközt a CES 2019 Innovációs Díjával jutalmazták: a különösen vékony keret által gyakorlatilag eltűnt a káva, miáltal 92 százalékos a kijelző–készülékház arány. Súlya csupán 890 gramm, 9,95 milliméter „vastag”.

Csekély méretei ellenére robosztus és ellenálló termékről van szó: magnézium–lítium és magnézium–alumínium ötvözetből készült, tehát masszív.

A 14 hüvelykes full HD 1920×1080 felbontású érintésérzékeny IPS-kijelző kristálytiszta képet kínál. Hozzáértőknek sokat mond: 100% sRGB/72% NTSC színpalettájával és 300 nites fényerejével a Swift 7 páratlan élményt garantál.

A Swift 7-et a legújabb, nyolcadik generációs Intel Core i7-8500Y processzorral látták el, 512 GB PCIe SSD-jének köszönhetően gondolatgyorsan futtathatók a programok, jeleníthetők meg a kívánt fájlok; a processzort akár 16 GB LPDDR3 RAM támogathatja. A gép akkuideje tíz óra.

A gép használói két, Thunderbolt 3 támogatású USB-C portot használhatnak, mellé USB 3.1 Gen 2 aljzat, valamint Display Port 1.3 is társul. Utóbbi 10 Gbps-os adatátvitelre alkalmas. Az Acer Swift 7 szupergyors WiFi 5-je 2×2 MU-MIMO technológiával.