Holnap is nyomtató a PixMA

Órákkal ezelőtt mutatták be az európai piacon a Canon legkisebb ötpatronos nyomtatóját. A Canon PIXMA TS705-öt egyaránt szánta otthoni, irodai használatra a gyártó, kapacitása óránként 350 lap, kétutas papíradagolóval látták el, számos hálózati kapcsolatra (pl. Amazon Alexa és Google Home integráció) alkalmas.

Bár az új, kompakt nyomtató csaknem ötödével kisebb, mint elődje, az iP7250, minden fontos funkciót tartalmaz: hangvezérlés, hálózatra kapcsolhatóság és tinta-takarékos patronok. Maximális produktivitását a kétutas papíradagolónak köszönheti; bármilyen típusú papír (matt, fényes, 8,9×8,9 cm méretű, vagy A4-es) befogadására alkalmas. Üzemeltetését az LCD érintőképernyő segíti.

A Canon PIXMA TS705 öt egyéni tintával dolgozik, ekként gazdája/használója éles kontúrokat, magas minőségű dokumentumokat, vibráló fotókat és számtalan kreatív tartalmat egyaránt nyomtathat. Választhatók hozzá a költségeket látványosan csökkentő XL és XXL nagyságú tintapatronok, amelyek közül mindig csak azt kell cserélni, amelyikből kifogyott a tinta.

A Canon-újdonság természetesen vezeték nélküli hálózatba kapcsolható, továbbá alkalmas a felhőszolgáltatásokból (Facebook, Instagram, Google Drive, DropBox) nyomtatásra is.