A Panasonic rendezi az európai SIP-kongresszust

A Panasonix KX UT670 R2 jelű internettelefonja.A szolgáltatók tevékenysége már jó ideje elképzelhetetlen a VoIP, azaz (közkeletű nevén) internet-telefónia nélkül. A modern hálózatalapú VoIP-rendszerek és szolgáltatások számos helyen mind szélesebb körben váltják fel a belső telefonos berendezéseket. Az üzleti szempontból sikeres hálózatalapú kommunikáció elengedhetetlen követelményei a kivételes hangminőség, a magas fokú biztonság és az egyszerű kezelhetőség. A Panasonic idei európai SIP-kongresszusán (SIP: Session Initiation Protocol, kapcsolat-kezdeményező protokol) a Panasonic bemutatja, hogy a vállalat úttörő termékfejlesztéseinek köszönhetően miként felel meg ezeknek a követelményeknek már ma is. Vezető gyártóként a Panasonic bemutatja friss SIP-készülékkínálatát.

A BroadSoft, amely a Panasonic partnereként vesz részt az eseményen, a világ tíz nagy gyártója közül hétnek 
nyújt támogatást a hálózatalapú VoIP-alkalmazásokban; közöttük van a KPN, a Telefonica, a Telstra, a T-Systems és a Verizon. A világ legnagyobb SIP-szoftveres vezérlésű, programozható kapcsolóberendezés forgalmazójaként a BroadSoft bemutatja, milyen lehetőségek rejlenek az IP-alapú egységes kommunikációs szolgáltatásokban. A szervezők szerint e területen már ma is teljesen új üzleti modellek állnak rendelkezésre és alakíthatók ki.

A BroadSoft olyan szoftvereket kínál, amelyek segítségével a vezetékes, mobil- és kábelszolgáltatók hangalapú és 
multimédia szolgáltatásokat kínálhatnak IP-alapú hálózataikon. A vállalat BroadWorks szoftverével a szolgáltatók olyan „felhő-alapú” vagy hosztolt IP multimédia kommunikációs megoldásokat nyújthatnak a vállalatoknak és fogyasztóknak, mint például a hosztolt IP PBX telefonrendszer, videohívások, egységes kommunikációs, együttműködési és konvergens mobil és vezetékes szolgáltatások.