Reménybeli hallgatóknak és szüleiknek

Már lehet regisztrálni a Semmelweis Egyetem január 27-i online nyílt napjára, ahol az egészségügyi oktatás iránt érdeklődő leendő hallgatók és szüleik minden fontos információt megkaphatnak a felvételiről, a tanrendről, a képzésekről, a kollégiumi lehetőségekről és a diploma értékéről. (Képek: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem)

Hol tanulnak az orvostanhallgatók? Hogyan értékelődött fel az utóbbi években még inkább az egészségügyi szakemberek, a többi között az ápolók, gyógytornászok, dietetikusok, menőápolók, szülésznők munkája? Melyik az a szak, amelyik jelenleg hazánkban csak a Semmelweis Egyetemen érhető el? Milyen a fantomfej-labor, ahol a fogorvosok gyakorolnak? Mi történik a tangyógyszertárban? Melyik az a világon egyedülálló fejlesztési módszer, ami csak a Semmelweisen sajátítható el? Milyen középfokú szakképző iskolákban várják az egészségügy iránt elkötelezett, majdani egyetemistákat? Hogyan lehet csatlakozni a tehetséggondozó programokhoz? Miért érdemes a Times Higher Education (THE) 2023-i összesített rangsora szerint a világ legjobb 250 egyeteme között számon tartott Semmelweist választani?

Az intézmény hat kara és négy középfokú szakképző iskolája az idén is olyan programsorozatot állított össze a január 27-i online nyílt napra, amelyen minden kérdésükre választ kaphatnak az érdeklők az egyetem oktatóitól, hallgatóitól.

A rektori köszöntő után online fórumok, interaktív körséták, hallgatói és oktatói előadások is szerepelnek a színes programok között. Regisztráció és a részletes program ide kattintva érhető el.