Szupergyors lefedettség az egész családnak

Az okoseszközök terjedésével a gyors vezeték nélküli hálózat a modern otthonokban már ugyanolyan alapvető igény, mint az áram, a víz vagy a gáz. A ZyXEL az otthoni internet-hozzáférés két legfontosabb tulajdonságát, a gyorsaságot és a lefedettséget az új AC2200 MU-MIMO dual-band router eszközével és az Armor X1 wireless hozzáférési ponttal ötvözte. 


Az eszközök képesek a gigabit 802.11ac Wi-Fi sebességre, a nagy felbontást igénylő stream közvetítések és játékok esetén is optimalizálják a sávszélesség-felhasználást. A gyártó az Armor X1 és az NBG6815 által elérhető és az áltagos sávszélesség közötti különbséget egy hétköznapi példával szemlélteti: olyan, mint egy többsávos autópályán vezetni a zsúfolt mellékút helyett – a hálózatban egyszerre több eszköz, az utakon egyszerre sok ember képes gyorsan haladni. 

A hófehér, minimalista dizájn és beépített antenna akár a dekorációba, vagy a könyvespolcra is tökéletesen illik. Formájának köszönhetően a jeltovábbítás is akadálytalan. A hálózati beállítások automatikusan konfigurálhatóak a ZyXEL One Connect applikációval. A vendég használók részére beállított kapcsolat egy kattintással kezelhető, automatikusan felajánlja az ideiglenes vezeték nélküli csatlakozást az új eszközök részére. A ZyXEL One Connect az NBG6815 és az Armor X1 a digitális kor kívánalmainak megfelelve kiváló teljesítményt nyújt együtt.