TCL: kellemesen bővül az okostelefon-kínálat

A Plus és az SE jelű készülékekkel bővíti 10-es sorozatát a gyártó TCL; az 500 dollárnál olcsóbb okostelefonok kategóriájának a TCL 10 Pro, a TCL 10L és a TCL 10 5G is a tagja.

A TCL 10-es sorozattal a cég belépett a mobiltelefonok világpiacára: az okoseszközök teljesen integrált tagjait kínálja az élet minden területére. A most megjelent TCL 10 Plus és TCL 10 SE egyaránt kihasználja a TCL által épített képernyők és a TCL NXTVISION kínálta lehetőségeket. A saját fejlesztésű kijelző és kamera vizuális technológia, ami az élethű színek, a tisztaság és a valós idejű kontrasztjavítás által kelti életre a képeket.

Az óriási, keret nélküli kijelző révén a TCL 10 Plus „csúcsra járatja” a NXTVISION technológiát. A 6,47 hüvelykes FHD+ ívelt AMOLED kijelző életszerű szórakozást kínál, így a TCL 10 Plus teljes mértékben kihasználja a képernyő minden lehetőségét a kiterjedt, széles látókörű élmények megtapasztalása céljából.   

A TCL 10 Plust a mesterséges intelligencia által működtetett, sokoldalú, 48 MP-es, négyszögletű kamerával látták el; egyetlen keretbe befér a szuper széles látószögű kamera. A készülék még több szórakozást kínál az olyan videómódokkal, mint a Stop Motion funkció és a szuper széles látószögű kamera.  

A kifinomult és elegáns megjelenésű TCL 10 Plust két változatban (6+64 és 6+256 GB) kínálják háromszáz és 350 euróért.

Mindenki számára elérhető NXTVISION-ként kínálja a gyártó a TCL 10 SE-t. A 6,52 hüvelykes V-alakú notch kijelző a NXTVISION által megnyerő képeket és valós idejű vizuális fejlesztéseket kínál. A nagy előnye az automatikus kontrasztjavítás a sötét képterületeken. A sokrétű, 48 MP mesterséges intelligencia három kamerájával a használók lencsevégre kaphatják életük csodálatos momentumait, hiszen valós időben ismeri fel a jeleneteket, mikor erre a leginkább szükség van. Az egyszerű navigációt a kijelölt gombokon által könnyen elérhető Google Assistant segíti. A készülék árát 190 euróban határozta meg a gyártó.

A TCL 10 Plus és a TCL 10 SE akkumulátorát is nagy kapacitással (4500 mAh és 4000 mAh), gyors feltöltés és fordított töltés funkcióval gazdagították. Mindkét készülék képes az arcfelismerésre, ujjlenyomat-érzékelésre; a TCL 10 Plus kijelzőjében beépített ujjlenyomat szenzor van; az ujjlenyomat érzékelő a 10 SE hátoldalán található.