Terméknépszerűsítés: hosszabbított a DIGI

A DIGI továbbra is elkötelezett ügyfelei magas szintű kiszolgálása iránt, ezért folyamatosan bővíti hálózati lefedettségét, illetve több ütemben fejleszti mobilszolgáltatásait.

E törekvések következő lépéseként a cég úgy döntött, hogy mobil tarifacsomagját 2020. június 30-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére.

A DIGI csak néhány hónapja jelent meg a mobilpiacon, és azóta is egyre nő azoknak a száma, akik már kipróbálták, illetve jelenleg is használják a cég mobilszolgáltatását. A DIGI mindig arra törekedett, hogy az elektronikus hírközlés legfejlettebb technológiáit a legvonzóbb áron kínálhassa ügyfelei számára és a jövőben is e stratégia mentén halad tovább.

„Hálásak vagyunk a nagyszámú DIGI- és Invitel-ügyfelünknek, akik megbíznak bennünk és használják mobil távközlési szolgáltatásunkat – jelentette ki Dragoș Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója. – Jól ismerjük ügyfeleinket és pontosan értjük igényeiket, éppen ezért a DIGIMobil szolgáltatás termék-népszerűsítő időszakát 2020. június 30-ig meghosszabbítjuk és mobil tarifacsomagunkat ugyanolyan kedvező feltételekkel kínáljuk, mint eddig”.

A DIGI vállalatcsoport ügyfelei tehát az eddigivel megegyező feltételekkel vehetik igénybe a cég mobilszolgáltatását. Az ajánlat legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhető el hűségidő vállalása nélkül. Így az ügyfelek továbbra is szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. Az ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek – a cég sajtóközleménye szerint – nagyon kedvező áron. Azaz nincs havidíj, ingyenes a korlátlan mobil adatforgalom és a DIGI-hálózaton belüli telefonhívás és sms-küldés. Továbbá: percenként öt forintot számláz a társaság a belföldi és EU-országba kezdeményezett vezetékes és mobiltelefon-hívásokért.