Új csíkok a magyar zebrán – kényelmi szolgáltatások

Megújult a Klubrádió honlapja. Nem született kétfejű zebra az óbudai istállóban, de a magyar rónákon régóta nyargalászó egzotikum mintázata sokat gazdagodott. Ellenőrizzék: www.klubradio.hu!

A szerkesztőség közleménye: Újrafestettük totemállatunkat, pluszsávokat vittünk fel rá, a Klubrádió netre szabott tartalmait az adó megújult honlapján a korábbiakhoz képest másképp, beteljesülni remélt ábrándjaink szerint sokkal jobb és nagyobb mennyiségben, viszont könnyebben érhetik el a zebrakedvelők. 

Az egyik legfontosabb változás, hogy az archívum már nem a felszabdalt műsorfolyam körülményesen elérhető darabjaiból áll, hanem a reklámoktól, ajánlóktól, egyéb közbeiktatott elemektől megtisztított tiszta műsortartalmakból. Az új archívum startdátuma idén január 1-je, ettől az időponttól minden önálló adás megtalálható külön-külön műsornév és/vagy időpont alapján. A tartalmak pedig nem csak visszahallgathatók, a rendszer a letöltést is engedi.

Ne feledjük: percekkel ezelőtt még ilyen volt…

Az adások egy része cikkformátumban is megjelenik az oldalon, ezekben nemcsak a műsorszám ismertetőjét és hangját, hanem kapcsolódó tartalmakat, jellemzően képeket, videókat is találhatnak. A témákat illusztráló, kiegészítő – alkalmanként továbbgondoló – szerelékekkel egyre inkább láthatóvá, nézhetővé is szeretnénk tenni a rádiót, amelynek élő adása a fejlécen kattintható 

A tájékozódást, illetve a könnyebb netes műsorelérést segíti, szintén az oldal homlokán, a színes-számos idővonal, amely nem csak az aktuális műsort mutatja, hanem az előzőt és az utána következőt is. A teljes heti hangfolyam térképét pedig a Műsorrend menüpont alatt tanulmányozhatják.

Bár az újításokkal könnyebbé válhatott a Klubrádió tartalmainak elérése, még nem végeztünk a munkával, folyamatosan igyekszünk fejleszteni az oldalt, javítani az esetleges hibákat. Élőben követhetik a zebra evolúcióját. Sőt, arra kérjük Önöket, kreátorként vegyenek részt a folyamatban, jelezzék, merre vinnék a változásokat, mi az ami tetszik, és mi az, ami nem, vagy azt, milyen hiányosságokat találtak! Számolják, ellenőrizzék a csíkokat, várjuk a véleményeiket! Nem csak szőrmentén.